Top kwaliteit en uitstekende service !

Mijn favoriete kookwinkel! Zeer klantvriendelijk en deskundig advies Een winkel met hoogwaardige producten. Een winkel om steeds naar terug te keren. Elke keer opnieuw weer een feest!

Mooie spullen en goede service

via de website pannen besteld en alles goed ontvangen. artikelen zoals op de website laten zien en goed verpakt! Ook een erg attent, persoonlijk kaartje om ons veel plezier te wensen met de nieuwe aanwinst. Erg leuk!

Fantastisch!!

Erg goede en snelle service Leuk en goed ingepakt en dan nog dat persoonlijke kaartje erbij... Fijn om zo te winkelen.

super

Super , de volgende dag geleverd. En op het kaartje stond handgeschreven : veel plezier ermee groet J.

Héle goede ervaring, bestelling keurig en op tijd thuisbezorgd

We hebben zo'n goede ervaringen met deze winkel dat we er zeker terug zullen komen en aan bevelen bij anderen

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.......!!!!!

Dus ook geen ervaring!

Top service avond besteld morgen thuis top

Uitstekende service

correcte en snelle afhandeling van de bestelling

Zeer vlotte zending en heel goed en vriendelijk geholpen!!

Snel Bamix-mesjes geleverd. Kreeg snel antwoord op mijn vraag, want dacht dat ze niet pasten op mijn 25-jaar oude staafmixer. Maar bleek toch in orde!!

Zeer Tevreden

Artikel bevalt uitstekend evenzo prijs/kwaliteit !!!

Goede kwaliteit

Brinkman heeft goede kwaliteit producten, snelle levering en heldere, correcte communicatie

Uitstekende service, snel geleverd

één dag na bestellen is onze nieuwe keukenmachine al bezorgd. Prettig kaartje erbij, ook nog een stevige kortingsbon en een pakje cakemeel. De prijs was gelijk aan alle andere leveranciers. De service is doorslaggevend.

Uitstekend en snel

Snel het bestelde in huis en duidelijke qebsite

Het gebruik en de behandeling van de door mij bestelde blauwstalen bakblikken stast keurig op de website. Snelle levering. Had bij het formaat bluk nig wrl mogen staan voor hoeveel grams brood het is

goede en kwalitatieve kook en bak artikelen

Na veel zoeken bij Brinksmans kookwinkel goede bakblikken voor brood bakken gevonden tegen een prima prijs.

goede levering goed product

Top geregeld en snel geleverd

Geweldig vakkundige mensen

Super uitleg mbt aankoop. Daar weten ze waar ze over praten. Zeer vakkundig.

Razendsnelle levering.

Zeer goede service!

De foto’s op de online winkel waren niet zo duidelijk maar toen ik verkeerde keus maakte was die zeer snel, coulant en vriendelijk verholpen!

Uitstekende service

Prima service, wel jammer dat PostNL op dit moment nogal traag is waardoor we wat langer op onze bestelling moesten wachten

Supersnelle levering met een persoonlijk tintje

De ene dag besteld en de volgende dag in huis. Nu nog even de Magimix aanmelden om de minikom kado te kunnen krijgen en dan hoop ik weer jaren vooruit te kunnen.

De Vughterstraat 66

5211 GK 's-hertogenbosch