Ruim assortiment en heel klantvriendelijk

Ik ben goed geadviseerd over de prijs-kwaliteit verhouding bij mijn aankoop van een broodrooster.

Verl keuze en snelle bezorging.

Vrij snel bezorgd en ook nog ingepakt.

Op de dag dat de corona maatregelen noopten tot sluiting van de winkel, werd mij toch de gelegenheid geboden om besteld product bij het magazijn af te halen. Verder ook uitstekend product, kortom, geweldige winkel en prima service. Zet tevreden

Mooi website!

Goede prijs voor een mooi product, handige extra producte aan beveling!

Het was snel bezorgd

Uitstekend product, snel geleverd

Ondanks de kerstdrukte is de bestelde fondu-pan snel geleverd. Prijs, product en service uitstekend. Van harte aanbevolen dus!

Geweldige serviu

Ondanks dat de winkel gesloten was kon ik mijn bestelling ophalen.

Grweldig

Erg goed advies en rustige uitleg per telefoon en mail

Nooit aangeboden

Het pakket is hier thuis niet aangeboden. Via een inlog moest ik er achter komen dat het op een afhaalpunt klaar ligt.

Zoals verwacht

Makkelijk online bestellen en zelf ophalen in de winkel. Het lag al binnen een uur klaar.

Supersnel en keurig verpakt

Via internet besteld, snelle opvolging en op mijn verzoek lag het al verpakt in kerstpapier klaar in de winkel

Correct en snel geleverd!

Het persoonlijke kaartje stel ik zeer op prijs. Het apparaat functioneert perfect, het eerste brood is met succes gebakken.

Anonieme aankoop online persoonlijk gemaakt door attente tekst op bijgevoegde kaart.

Soepele en snelle verzending

Geen ervaring opgedaan

Product is nog niet geleverd. En nog niet bekend wanneer het wel wordt geleverd.

Goed gepakt en bezorgd.

Helemaal prima, het pakketje kwam binnen twee dagen. Zéér tevreden.

Gewoon goed

Gewoon goed

Duidelijke website, goedkoopste prijs en heel snelle levering. Persoonlijk kaartje bij bestelling. Goede service!

Ondanks de lange termijn prima service

Perfecte service.

Perfecte service.

Vriendelijk personeel

Het door mij bestelde artikel stond klaar en ik werd netjes geholpen, niet erg snel want er waren problemen met een computer

Nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen

Zeer vriendelijk en persoonlijk

Pakketje prima gearriveerd met leuk persoonlijk kaartje erbij. Daarna heb ik de winkel gebeld om te vragen wat precies gold als bewijs ivm garantie (ik zag geen officiele factuur): bewijs van bestelling was voldoende én mevrouw verzekerde dat de kans heel erg klein was dat ik zou moeten terugkomen met mijn aankoop omdat het zo'n goed merk/product was ;).

mooi assortiment, duidelijk webwinkel en snelle levering.

zoals boven in 1 zin samengevat!!!

Vanuit Brinkman erg goed en snel

De snelheid waarmee ze het product versturen is heel snel!, Erg prettig Nu post.nl nog!, Zij hebben de levertijd moeten verzetten vanwege drukte.......

De Vughterstraat 66

5211 GK 's-hertogenbosch