De website is duidelijk en informatief, de verzending is heel goed verlopen en de persoonlijke boodschap is heel attent. De Magimix voldoet ook aan alle verwachtingen.

Heel prettig!

Pakketje met broodplankjes correct ontvangen. Mooie kwaliteit. Ook fijn de persoonlijke noot in een prachtig handschrift. Hartelijk dank

Top geregeld

Snel, accuraat. Duidelijke website.

Mooi apparaat, goed verpakt en snel geleverd!

De Magimix Blender voor een mooie prijs. Leuk ook een persoonlijk berichtje van de winkel erbij. Goed verpakt en snel geleverd. Alleen geen melding van Postnl voor levering ontvangen.

Top ruilservice!

Top winkel met hoogwaardig kwalitatief mooie keukenartikelen. Zeer vriendelijk personeel, die meedenkt met de klant met een klantvriendelijke ruilservice!

Bestelling was snel geleverd en goed verpakt. Leuke persoonlijk bootschap er bij. Erg tevreden.

Snel thuis bezorgd

Snelle afwikkeling met persoonlijke noot.

Attent

Uitgaande van de voordeligste aanbieding kwam ik terecht bij de website van Brinkmanskookwinkel. Het bestelde product werd snel geleverd en tot mijn verassing zat er een persoonlijk handgeschreven kaartje bij. Dit bewijst dat dit geen zogenaamde “dozenschuiver” is maar een winkel met aandacht voor de klant. Heel fijn.

Bestelling werd snel verzonden en was voorzien van een handgeschreven bedank briefje. Erg tevreden met de afhandeling!

Snelle levering in goede conditie tegen een mooie prijs

Snelle levering in goede conditie tegen een mooie prijs.

Geweldig!

Goede en snelle service

Goede kwaliteit en snelle service.

De site van Brinkmans Kookwinkel is overzichtelijk, geeft bij de producten de benodigde informatie en heeft een ruime keuze. Degelijke kwaliteit en duurzaam.

Het is een genoegen om in deze winkel iets te kopen. De service is zeer bijzonder en wordt ongevraagd verleend, zelfs als je voor de eerste keer met een niet bij hen gekocht artikel met gebreken binnen komt. De vriendelijke ontvangst en die genoemde service doet je verleiden om zelfs van grotere afstand hier te gaan winkelen.

Zeer correcte en snelle levering!!

Wij zijn zeer tevreden over de zeer Klantvriendelijke afhandeling van onze bestelling! Mooie en overzichtelijke website!

Prettige website, heldere informatie en geweldige service

Het is altijd leuk als een (web)winkel net dat beetje extra doet om de klant een fijne koopervaring te geven! De aankoop is ook netjes en op tijd verzonden en ik ben goed op de hoogte gehouden tijdens het proces.

Prima kookgerei

Een keurige levering, het juiste broodblik , deze blauwstalen broodblikken zijn de enige goede broodblikken die er zijn. Bedankt, Een vriendelijke groet van Philip

Topzaak

Ik wil graag mijn complimenten uitspreken over jullie service, en het contact: Ik werd aan de telefoon geweldig geholpen, mijn mail werd echt supersnel beantwoord, en ik kreeg net zelfs via PostNL al een bevestiging dat jullie gaan versturen. Onvoorstelbaar zo snel! Heel erg bedankt! Ik hoop nog veel jaren klant bij jullie te mogen zijn!

Correcte behandeling

Duidelijke aanwijzingen en het bestelde product was goed verpakt.

Vlotte levering

Binnen twee dagen mijn Habonne fluitketel in huis. En dan ook nog een persoonlijk kaartje erbij!

Eén, prima, ervaring. Hele nette service! Was niet eens klant. Schade aan hapjespan gemeld die in een andere (nu niet meer bestaande) winkel werd gekocht. Probleem werd direct opgepakt en binnen een paar dagen was er een nieuwe pan geregeld.

Uitstekende service!

De handgreep van onze Magimix 4200 uit 2005 was stuk. Ook al wist ik niet helemaal zeker of we het apparaat in de Kookwinkel hadden gekocht (mijn vrouw weet zeker van wel, dus dan is het zo 😊), kreeg ik gratis een nieuwe mee inclusief instructie voor de bevestiging. Dat noem Ik nog eens service!

Top...zeer gebruiksvriendelijke site en bestelmogelijkheden

Wij zijn helemaal content met de accurate informatie via mail over onze bestelling...alles klopte...en ook over het product (Citruspers Profi) zijn we dik tevreden 👍🏼👍🏼

Pluspunten

* Reageren snel via de de mail * Telefonisch goed bereikbaar * Ze komen hun woord na * Ze geven mij de indruk dat ze ook op afstand te vertrouwen zijn * Snelle levering! Mocht ik ooit nog iets nodig hebben, weet ik ze te vinden. Bedankt!

De Vughterstraat 66

5211 GK 's-hertogenbosch