Keurig verpakt en was verrast door het met de hand geschreven kaartje, waarop mij veel plezier werd gewenst met de aankoop

Prachtige RVS vleeshamer

Eindelijk kunnen we weer dunne schnitzels maken. De schnitzels worden na behandeling 2 keer zo groot en heerlijk mals. Een aanwinst in de keuken. En ook nog eens super snel en verzorgd geleverd !

Vlotte correcte levering

Het product voldoet aan mijn verwachting. Levering vlot en correct.

Mooie koffie thermoskan

Volgens afspraak snel en juist geleverd....!!!!!

alles tip / top in orde en snelle levering

Lang geleden een Wesco pedaalemmer gekocht.Na vele jaren een veer stuk gegaan. Ga terug naar de kookwinkel en ze hadden nog een paar veren over terwijl ze al even geen Wesco pedaalemmers meer verkopen.Ik kreeg de veren zelfs gratis mee. Ben er heel blij mee , zo is mijn pendaalemmer weer gerepareerd. Top zaak.

Snelle levering. Prijs kwaliteit is prima.

Snelle levering en een prachtige blender. Ontzettend blij mee

De pannen voldoen uitstekend!

De 2 pannen die wij aangeschaft hebben bij Brinkmans Kookwinkel zijn erg fijn in het gebruik. We hebben er veel plezier van.

Snelle service en top kwaliteit!

Prima. Keurig op tijd. Artikel zoals beschreven.

Zeer goede service

Super snelle levering. Goed verpakt. Kaartje erbij met garantie en veel plezier met de aankoop.

makkelijk,snel en goed. TOP aanrader

altijd goed !

Prima bedrijf

Snelle levering en goede service Aanrader de

Snelle verzending. Prima product

Fijne winkel met goede service .... daarom kom ik er met regelmaat!

Nog heel hartelijk dank voor de demeyere snelkookpan gebruiksaanwijzing.

Snel , goede info . Product op tijd en compleet

Ik had op zondag middag besteld en de volgende dag was mijn bestelling al in huis! Super en goed verpakt. Betrouwbare service.

Niks mis mee

Besteld, goede bevestiging, snel geleverd

SERVICE met hoofdletters!

Altijd tijd nemen om snel te antwoorden op vragen, goede informatie en als je in de winkel komt oprechte belangstelling en aandacht. Veel kennis mbt het assortiment en het gebruik.

Goed product, pijlsnelle levering

Braadpan gekocht: 1-2 dagen later al in huis met een leuk briefje erbij. Duidelijke productomschrijving op de site. Thumbs up.

Fijne site, goed verpakte artikelen, leuke attentie en een persoonlijke kaartje. Net even dat ietsje meer. Dankjewel.

Mijn ervaring was perfect

Duidelijke site makkelijk te bestellen en netjes op tijd thuis Bezorgd

Snelle service!

Mooie prijs voor een kwaliteitsproduct dat elders duurder was. En tot mijn verbazing was het product binnen twee dagen geleverd, top!

Zoals het hoort

Binnen aangegeven termijn geleverd. Keurig verpakt.

De Vughterstraat 66

5211 GK 's-hertogenbosch