Prettig professioneel

Skibox gekocht. Netjes en goede service met montage. Professioneel contact.

Makkelijk bestellen, snel in huis!

Prettige website waarop de artikelen makkelijk te bestellen zijn. Na bestelling middels e-mails op de hoogte gehouden over de levering en had het de volgende dag in huis!

De fietsendrager is snel geleverd en voldoet aan onze verwachting. Makkelijk in gebruik en vooral niet te zwaar. Gewoon : top.

Prima snel vlot geleverd

netjes opgelost

Update: Na het plaatsen van de review is het direct netjes opgelost! Op 20/11/24 15:30 een bestelling gedaan, vier minuten laten een mail ontvangen dat het pakket verzonden was (zat geen track & trace in de mail). Vrijdag 22/11/24 gemaild of ze een tracking link hadden. Tot op heden nog geen reactie op de mail en ook nog geen pakket ontvangen. Erg slordig.

Excellent customer service

Excellent customer service. Had small issue with my order after delivery and it was dealt with quickly and professionally by Jan. Highly recommended

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs kwaliteit en werd (redelijk) snel geleverd. Kan Venderparts aanbevelen.

tweede product was goed

Eerste bestelling was niet correct de tweede wel. Ik heb de eerste bestelling retour gestuurd en kreeg binnen 14 dgn mijn geld terug gestort.

Top bedrijf

Komt afspraken naar . Goede communicatie via mail . Snel reactie.

Complimenten

Op zoek naar een fietsdrager. Ruim assortiment. Uiteindelijk de goedkoopste ook. In mijn geval scheelt het 20 euro en zelfs meer. Voor 20.00 uur besteld de volgende dag in huis. Helemaal waar. 's Morgens besteld en een paar uur daarna al bericht van verzending. Voor mij de eerste keer bij deze firma, maar aanrader!

geweldige service

Bestelling ging soepel, bestelling ging snel, alleen de postbode had pakket op verkeerd adres afgeleverd, 4 huizen verder? Dit terwijl ik thuis was. Maar dat is Post NL niet VanderParts.

Snelle levering. Prima product goede service

Snel contact en snelle nette levering.

geweldige service

mijn fietsdrager XLC kreeg na 1.5jr last van wazige achterlicht unit , na kontakt te hebben gemaakt met Venderparts, werd direkt gezegd dat dit een garantie kwestie was. er is voor me uitgezocht wanneer ik deze fietsdrager bij hen gekocht had, en na het opsturen van de defecte/ wazige achterlicht unit , kreeg ik de dag erna een nieuwe unit toegestuurd, en 1 dag later het kapje wat ik per ongeluk met de defecte ook had verstuurd. ik ben heel erg blij met deze uitmuntende service, ook het snel reageren op mails ect en uitzoekwerk. klasse!

Prima afhandeling!

Snelle en goede afhandeling

Goede servicie en snelle levering...

Alles was dikke prima hoor maar de product info had wel iets duidelijker mogen zijn. Zodat je je duidelijk kunt zoeken op de juiste onderdelen (in mijn geval) Uebler !21

Snel en correct.

Snel en correct

Prima en snel

Prima en snelle service

Geweldige service

Een besteld onderdeel voor onze fietsendrager was zoekgeraakt bij PostNL. Dit leverde een probleem op, omdat we maar korte tijd in Nederland verbleven en het onderdeel naar de camping gestuurd zou worden. De camping wilde het niet nasturen naar ons huisadres. Op mijn melding hiervan bij Venderparts gingen zij zelf het verstuurde onderdeel terugvragen bij PostNL en stuurden mij intussen een ander exemplaar van dit onderdeel per koerier naar ons huisadres - in Frankrijk! Een geweldige service, hieraan kan elk bedrijf een voorbeeld nemen! Geert - Vendee, Frankrijk

prima en snel

Goede prijs kwaliteit verhouding netjes en snel verzonden.

Topbedrijf

Venderparts is een topbedrijf met een zeer goede en snelle service!

geweldige snelle levering.

geweldige snelle levering.

Prima en vlotte service

Snelle en adequate afhandeling van vragen, flexibele omgang met bijna mislukte betaling, snelle levering.

Prima service en levering.

Helaas bleken de afmetingen van de eerste zending niet correct afgeleverd. Na een telefoontje met excuses direct een nieuwe bestelling die na een paar dagen werd bezorgd. Geen extra kosten voor de klant. Terugsturen van de foutieve zending was niet nodig. Ik ben zeer tevreden met de afhandeling.

Verwachtingen overtroffen! Top!

Ik geef normaal gesproken eigenlijk geen reviews, maar in het geval van Venderparts maak ik graag een uitzondering omdat het bedrijf mijn verwachtingen overtroffen heeft. In februari 2022 (het is op dit moment okt. '24) heb ik een fietsendrager (XLC Azura led 2.0 inklapbaar) besteld. Levering verliep allemaal prima en ik heb inmiddels 2,5 jaar gemak van de drager gehad. Ik gebruik de drager alleen voor korte ritten. Afgelopen september ontstonden er plotseling vlekken in één van de achterlichten, aan de binnenzijde van het armatuur. Zonder enige verwachting heb ik contact opgenomen met Venderparts en tot mijn verbazing mocht ik de drager brengen (ik had geen goede doos om het veilig te verpakken en te versturen) en heeft men beide achterlichten kosteloos vervangen en de drager tevens kosteloos thuis bezorgd! Het betrof vermoedelijk lijmresten aan de binnenzijde van het armatuur. Doordat ik de drager in september voor een langere rit gebruikt heb, is de lijm toen pas warm geworden en gaan vlekken. Dit is natuurlijk een fabrieksfoutje maar in de huidige tijd zullen veel bedrijven hun verantwoordelijkheid na 2,5 jaar hiervoor niet meer nemen. Venderparts wel, en daarvoor deze 5 sterren review!

Gewoon goed

Goed en snel geleverd8

Dorpsstraat 2

7025 AD Halle

088 - 208 0308

Over VenderParts

VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.