Geweldige goede service

Je wordt heel vriendelijk en goed geholpen , top

Snel geleverd en betrouwbaar!

's avonds besteld en binnen 2 dagen al geleverd.

Super snelle levering en product is zoals het beschreven is . Top

Goed en snel geleverd

Tegen een goede prijs de fietsendrager met predikaat ‘beste koop’ geleverd.

Ze doen wat ze beloven

snelle en corecte levering

de verpakking was volledig voor montage van fietsendrager.

Snelle levering en mooie fietsdrager

Hele mooie stevige fietsdrager, alleen wel zwaar maar dat zal ook moeten als je goeie kwaliteit wilt

Mooi op tijd geleverd zoals gezegd!

Snel

Snelle reactie op mijn vraag

alles vlotjes afgehandeld

alles is volgens afspraak gegaan

Goed advies en snelle levering

Eerst gebeld om advies te vragen wat de beste fietsendrager was. Omdat wij de drager niet wekelijks gebruiken werd mij de Pro User Diamant aanbevolen. Gezegd dat ik hem de volgende dag kwam ophalen. Dit was geen probleem. Bij het ophalen nog prima advies en uitleg gekregen. Er werd mij zelfs nog een kopje koffie aangeboden. Prima bedrijf met prima service en bijzonder vriendelijk.

Product zoals omschreven en snelle levering

Het bestelde product werd zelfs eerder bezorgd dan aangegeven. Zeer tevreden over de afhandeling en snelle levering.

Wat een service

Gisteren bestelling gedaan van thule fietsdrager. Vandaag reeds geleverd ,prima verpakt handig in gebruik en scherpe prijs. Bedankt gaan er straks mee vertrekken met de racefietsen er achterop.

Perfecte service

Perfecte service, snel , goede en duidelijke communicatie. Zeer goede ervaring.

Zeer tevreden met mijn Ubler oprijgoot

Eerste bestelling verliep moeizaam omdat mijn online creditcard niet werd geaccepteerd. Voorts: als je abusievelijk een fout of iets vergeet in de bestellingsprocedure moet het hele formulier opnieuw worden ingevuld, beetje omslachtig. Levering keurig op tijd.

Geweldige SERVICE.

Er was van mijn Fietsendrager een onder deel Stuk gegaan ,en na 1 Mailtje gestuurt tehebben had ik na 3 dagen al het nieuwe onderdeel thuis bezorgd gekregen wat een vertrouwd gevoel en snelle Service van dit Bedrijf ,Venderparts een dikke Dankjewel. Gr...Jos.K.

Netjes verzorgd

Super keuze op de website

snelle levering, klantenservice minder

oprijgoot besteld, door wat onduidelijkheid bleek achteraf de verkeerde te hebben ontvangen/besteld zeer onvriendelijke klantenservice gaf aan dat ik een ander moest bestellen en dat vooral ik degene was die het niet goed had gedaan. geen hulp bij oplossen helaas. voor mij niet meer daar bestellen.

prima alles netjes geregeld.

Product werd de volgende dag van aankoop reeds geleverd (in België) ! Eerste keer dat ik via VenderParts iets kocht. Heel blij met de aankoop en aan te bevelen !

Snell en goede levering

Na bestelling snelle levering

Daags na bestelling al geleverd. Goed verpakt.

Telefonisch vriendelijk te woord gestaan. Efficiënte levering.

Prima en duidelijke website. Snelle service en levering, gewoon TOP!

Dorpsstraat 2

7025 AD Halle

088 - 208 0308

Over VenderParts

VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.