Leuke posters, fijne kwaliteit! Vlotte levering

In een woord geweldig

Op dit moment heb ik al drie tuinposters bij jullie besteld. Dit is de tweede levering, zeer snelle levering en de tuinposters zien er geweldig uit.

De levering was zeer snel, en de bestelde poster is prachtig.

Prachtige kleuren. Mooi materiaal

Super mooie poster

Poster van goede kwaliteit met mooie kleuren en snelle levering

De poster is van goede kwaliteit en mooi van kleur, Netjes verpakt en op tijd geleverd. Ben er bij mee.

Mooie poster

Goede kwaliteit mooie kleuren vlug geleverd

Poster zou vrijdags gebracht worden, savonds om 20.00 stond er dat er niemand thuis was , ik was heel de dag thuis De poster is zaterdags gebracht Mooie Poster

Super blij

Bestelgemak, snelle levering en een super mooie poster

zeer goed

heel mooi die tuinposters

Dit is mijn 2e tuinposter. Erg mooi en goede kwaliteit.

Kei mooie tuinposter!

Ik had de tuinposter Oude deur naar strand (1196-S2) besteld met ringen rondom. De bestelling snel en netjes ontvangen. De kwaliteit is wat ik er van verwacht had. De foto ziet er hetzelfde uit als in de webshop, ik vind ‘m kei mooi! Ik moet het nog ophangen, maar gebruik het op een kort stukje schutting, zodat het precies een echte open deur lijkt alsof je vanuit onze tuin naar het strand kunt wandelen. Helemaal top! Zowel het product als het bedrijf en de afhandeling.

Prachtige poster van eigen foto

Het was heel makkelijk om op de website van mijn eigen foto een tuinposter te bestellen. De levering was snel en de kealitei van de poster zeer goed!

Prachtige prent en goede kwaliteit!

Prachtige prent en goede kwaliteit!

mooie tuinposter van prettig bedrijf

Mooie tuinposter online uitgezocht . Deze is geleverd , op tijd, netjes verpakt en ik was oed op de hoogte gehouden van het hoe en wanneer bezorging zou plaatsvinden.

Goede adviezen omdat een foto voldoende groot moet zijn op een foek van 3,50 m. Breed. Ziet er echt heel mooi uit.

Super kwaliteit

Mooie kwaliteit en service

Mooie kwaliteit en veel keuze mogelijkheden.

Mooie kwaliteit tuinposter, snel geleverd, goed en stevig verpakt. Vele maten beschikbaar en de eigen foto is top afgedrukt. Helemaal tevreden mee.

Mooi doek, prima prijs

Netjes geleverd

Mooie poster van goede kwaliteit met duidelijke kleurprint

Snel en gemakkelijk

Goede informatie over het bedrijf en gemakkelijk contactinformatie te vinden indien nodig. Levering perfect.

Goede kwaliteit...super snel geleverd...

Keuze volop...persoonlijk advies mocht het nodig zijn en super snel ontvangen en....super mooi.

Mooie tuinposters

De posters dievik heb ontvangen zijn van hoge kwaliteit materiaal en scherpe afbeeldingen. Nu eens zien hoe ze zich in de zon houden.

TUINPOSTER PRACHTIG AFGEWERKT & PRIMA OPHANGMIDDELEN BIJGEVOEGD

TUINPOSTER OVERTROF MIJN MAXIMALE INDRUK

Signaal 44

1446 XA Purmerend

Over Teuns Tuinposters

Teun's Tuinposters maakt al meer dan 15 jaar de mooiste tuinposters in elk gewenst formaat: van klein tot XXL. Bestel eenvoudig en snel de mooiste tuinposters via onze webshop.