Pracht posters, prima levering

2 maal bestelling gedaan, per email bevestigd, mail bij levering onderweg en posters geleverd volgens opgave.

Hele mooie kleuren

De kleuren zijn.heel mooi

Super spul

Snel geleverd en conditie is super.

heel tevreden

Goede service vriendelijke mensen die goed met je meedenken over bestelde tuinposters. Ben heel tevreden over Teuns Tuinposters.

Prima aflevering, mooi op tijd.

Mooie poster, met een strak frame

Mooie producten, snel geleverd

Hele mooie posters, klantvriendelijk en snelle levering

Mooi, goede kwaliteit

Mooie poster, stevig en duurzaam. Netjes en op tijd geleverd. Fraai op onze tuinmuur.

Geweldig prachtige poster

Online besteld en geen spijt van de poster is prachtig en heel goed verpakt

Mooi en snel

Mooie tuinposter !!

Snel en goed product geleverd

Zie hier boven

Erg mooi , erg handig , vlotte service

Prachtige platen enzo

Goede kwaliteit, snel geleverd, redelijke prijzen.

Snelle bezorging en goed verpakt

De poster is perfect gemaakt, de ringen zitten netjes bevestigd. Een aanwinst voor de tuin.

Goeie kwaliteit en snelle bezorging.

De Poster was gemakkelijk te bestellen . Ik hoefde niet zoals op andere websites in te loggen . Maandag besteld vrijdag in huis Goede kwaliteit.

Toppie

Kwaliteit is goed. Levering is prima. Dik tevreden

heel erg goed

ik geniet er iedere dag van,en een snelle levering

Mooie ervaring

De poster ziet er prachtig uit en werd ook snel geleverd. Een blikvanger in onze tuin.

Mooie afbeelding op goede kwaliteit

Veel keuze afbeeldingen, goede kwaliteit en sterkte materiaal.

Snel en mooi

Waarom

Prima kwaliteit

Goed degelijk product. In mei 2021 een tuinposter bij deze winkel gekocht. Na 1,5 jaar ziet hij er nagenoeg hetzelfde uit. In mijn beleving zijn de kleuren nog niet door het weer aangetast hoewel de zon er ook regelmatig op schijnt. Ik kan mij verder niet iets specifieks over de levering herinneren dus deze zal prima zijn geweest.

De poster bevalt zo goed, dat ik er nog een ga bestellen....

Alles naar wens gegaan, snele levering...Prima!

Mooie poster besteld en ontvangen

Het bestellen van mijn poster van 4.5 bij 1.0 meter ging perfect en werd binnen de gestelde termijn afgeleverd.

Uitgebreide keuze, gemakkelijke website en bestellen, uitleg materialen goed vindbaar en duidelijk, zodat je de juiste keuze kan maken. Foto’s kloppen met wat je binnenkrijgt. Goed verpakt. Het zijn echte eye-openers voor in de tuin. Dus super blij mee.

Mooie posters goed kwaliteit

Prachtig ik had spoed bestelling deze was er ook op tijd.

Prachtig ik had bestelling gedaan met spoed deze was er ook op tijd. Prima service

Signaal 44

1446 XA Purmerend

Over Teuns Tuinposters

Teun's Tuinposters maakt al meer dan 15 jaar de mooiste tuinposters in elk gewenst formaat: van klein tot XXL. Bestel eenvoudig en snel de mooiste tuinposters via onze webshop.