Goede service en hoge kwaliteit poster

Zoals gezegd de service was prima; ik werd goed en vriendelijk te woord gestaan door de servicedesk tijdens de afhandeling van mijn order. De poster voldeed aan mijn hoog gespannen verwachting.

Geniet er elke dag van!

Elke dag van het poster genoten. De vorige poster hing 5 jaar bij ons in de tuin. Iedereen vond hem prachtig! Nu weer vervangen bij Teuns voor een andere. Staat prachtig in de tuin! Geeft mij positieve energie! Zeker op de grijze dagen! De kwaliteit van het doek is uitstekend. Groetjes van jullie vaste klant!

Slecht

30 mei j.l. stuurde ik het volgende (nog geen reactie ontvangen): Beste, Op 16-5-2024 heb ik een tuinposter bij jullie bestelt. Deze zou door jullie, via JBM Koeriers, op 24-5-2024 bezorgd worden. Echter, het is nu 30-5-2024, en ik heb de poster nog steeds niet ontvangen. Volgens JBM zou door calamiteiten de poster niet op 24-5-2024 zijn bezorgd. Ik heb al geprobeerd contact op te nemen met JBM, maar dit loopt nogal stroef, vandaar dat ik jullie mail. Zouden jullie wellicht actie kunnen ondernemen en kunnen zorgen dat de poster gewoon wordt afgeleverd, want over deze gang van zaken ben ik niet te spreken. Alvast bedankt.

Bezorging niet naar wens

Prachtige poster maar moeite met de levering, uiteindelijk is de poster voor mijn deur neergezet en is mijn naam gebruikt als ondertekening.

Goede service.

Goede service,poster ziet er mooi uit.Erg tevreden.En ook leuk dat jullie er een persoonlijk kaartje bijvoegen.

Mooie fleurige tuinposter

Alleen de ringen rondom vallen wel erg op. Daar zou ik een volgende keer niet voor kiezen.

Mooie levendige kleuren en goede kwaliteit

Onlangs voor de 2e keer een tuinposter aangeschaft. De 1e tuinposter was nog steeds mooi na 4 jaar, maar wilde weer eens iets anders. Wederom goede kwaliteit en mooie kleuren. Ben er heel blij mee!

Mooie kleuren en prima kwaliteit

Prima in bestellen en levering. Bij onduidelijkheid nemen ze zelfs contact op.

schitterend

Snel geleverd, erg mooie tuinposter, goede heldere kleuren. netjes de ringen erin zoals we gevraagd hadden.

Heel mooi schilderij

Mooie kleuren en afwerking. Fijne ruime keuze was mogelijk en ook ideaal dat je zelf per centimeter kan aanpassen in lengte en breedte waardoor je de perfecte Foto uitsnede kan maken. Jammer dat de bevestiging aan de zijkanten zit en je het schilderij dus niet even makkelijk aan/over 1 of 2 spijkers kan ophangen.

Geweldige kwaliteit

mijn ervaring

voel mij voldaan door de beloftes en afhandeling

Ondanks problemen met de bezorgdienst (Packs).heeft Teuns Tuinposters m.n Nancy telefoniste mij keurig beantwoord in de vorm van gesprek en mails goede afspraken gemaakt. Packs heeft niet goed gecommuniceerd, daar lag de oorzaak dat het later werd geleverd.

Super persoonlijke service

Ik had een iets moeilijker tuinposter te maken, maar door een persoonlijke service hebben ze mijn verwachtingen overstegen. Heel blij.

Geweldig product en een prima afhandeling van de bestelling.

Alles perfect geregeld

Super alles geregeld

Perfect!

Meerdere keren besteld ik heb er nu drie ze zijn prachtig blijven ook heel lang heel mooi erg tevreden mee iedereen geef complimenten

Mooi product

prima levering

De poster is top maar....

De poster is heel mooi De leveringstijd was ook prima vanuit teuns maar de koeriersdienst jbm die de bezorging moest regelen was waardeloos zeggen dat ze aan de deur geweest zijn maar is niet dan weer een datum afspreken weer niet geweest en uiteindelijk 3 dagen later dan eindelijk geleverd. Klantenservice van teuns wel iedere keer goed gereageerd en meegedacht. Dus teuns wel prima maar misschien beter andere koeriersdienst zoeken voor de levering

Mooie tuinposter

Mooie tuinposter zoals afgebeeld op de site, ik ben er blij mee!

Al jaren heel goed

Al meer posters gehad gewoon SUPER

Zeer tevreden klant.

Duidelijke Website werkt makkelijker en leveren een mooi product.

Snel geleverd mooie poster

Prachtige tuinposter

Goede service! Mooie poster, goede kwaliteit

Mooi resultaat en goede service

Onze tuinposter is snel geleverd, mooie kleuren en mooie afwerking. Erg tevreden met het resultaat.

Signaal 44

1446 XA Purmerend

Over Teuns Tuinposters

Teun's Tuinposters maakt al meer dan 15 jaar de mooiste tuinposters in elk gewenst formaat: van klein tot XXL. Bestel eenvoudig en snel de mooiste tuinposters via onze webshop.