Erg netjes geleverd en mooie kwaliteit

Besteld en volgende dag al geleverd. Super service en erg mooie kwaliteit

Goede prijs - kwaliteit

Mooie poster, goed afgewerkt.

Het bedrijf levert uitstekende service.

Na een foto te hebben uitgezocht vroeg ik om een uitsnede, passend voor mijn tuindeur. Die heb ik gekregen, besteld en prima ontvangen. Telefonisch in een goed gesprek de bevestiging op een plexiglasplaat besproken, goed advies ontvangen en gebruikt bij de bevestiging. Ik wil graag een foto van de deur sturen.

Top Teuns Tuinposters

Goede website, veel keuze Top service en een heel mooi product.

Mooie Tuuiposter

Teuns Tuinposters heeft een goed ,duidelijk en betaalbaar progamma om een poster te bestellen

Tevreden klant

Alles naar onze wensen verlopen

Mooie kwaliteit poster

Snel een mooie en kwalitatief goede tuinposter mogen ontvangen.

prachtig resultaat

Je kunt de poster op maat laten maken en zelf de uitsnede bepalen. past heel mooi op onze schutting.

Mooie poster.

Hallo, De poster is goed van kwaliteit. Goed verpakt. Bedankt.

Perfecte service zoals men zich dat wenst

Van begin tot eind heel meedenkend en toen er een probleem was met de koeriersdienst ook heel duidelijke communicatie. Uitstekende ervaring en mooi product!

Uitstekend!

Prachtige poster, mooie kwaliteit, natuurgetrouwe kleuren en zorgvuldige levering. Heel blij mee!

Hartstikke leuke poster, prima kwaliteit!!

In een woord, super!!!!

Prachtig buitendoek.

Heel mooi afgeleverd en goed verpakt. Het buitendoek is ook heel mooi afgewerkt!!

Prima produkt en levering

Snelle levering. Poster van stevig materiaal met vier ringen op de hoeken bestelt bij lengte van 1.20cm. Dit voldoet prima.

Snelle levering.mooie kwaliteit

Prima gegaan

Op tijd geleverd en van prima kwaliteit

Supersnel geleverd en goede kwaliteit

Snelle levering en goede print!

Een heel klantvriendelijk bedrijf!

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Ze zijn klantvriendelijk en dat waardeer ik zeer.

Bestelling snel en adequaat uitgevoerd.

Bestelling snel en adequaat uitgevoerd. Voor herhaling vatbaar

Mooie posters, snelle levering

Mooie posters, snelle levering

Prachtig

Mooie poster, goed materiaal, snelle levering

Uitstekende ervaring

Goede website met veel keuzes. Hadden zelf een foto gestuurd maar kregen netjes te horen dat het niet voldeed om een scherpe tuinposter te krijgen. Snelle en correcte levering. De poster was top. Een aanrader deze Teun.

Goed geregeld, mooi product en snel bezorgd.

8 werkdagen werd gezelgd na dembestelling maar na 2 dgn had ik de tuinposter al binnen

Mooie poster

Mooie tuinposter geheel volgens afspraak en snel verzonden.

Signaal 44

1446 XA Purmerend

Over Teuns Tuinposters

Teun's Tuinposters maakt al meer dan 15 jaar de mooiste tuinposters in elk gewenst formaat: van klein tot XXL. Bestel eenvoudig en snel de mooiste tuinposters via onze webshop.