Levering zoals besteld

Zeer snelle levering

1e bestelling en zeer tevreden

mijn eerste tuinposter besteld, zeer tevreden, prachtige poster, aanwinst voor onze tuin, zal eventuele volgende tuinposter zeker weer bij Teuns Tuinposters bestellen

Prachtige poster, maar…….

Wij keken raar op toen de poster kwam, “opgerold.” Er stond wel; “geen ophangsysteem” maar dus ook geen frame. Het is opgelost en we hebben een prachtige poster hangen.

Prachtig

Een hele mooie poster in een zeer goede kwaliteit.

Prachtige tuinposter, op maat gemaakt.

Snel geleverd, onze mooie tuinposter die we gebruiken als zonwering.

Mooi tuin poster, goede afhandeling

De bestelling werd vlot geleverd, was netje en zorgvuldig in gepakt. De poster is van goede kwaliteit.

Snelle verzending en goed van kwaliteit

Mooie, kleurvaste poster

Veel keus, tweede poster al die ik bestel. Blijft mooi. Snelle levering

ziet er goed uit

Supermooie poster

Een mooie foto van mij met mijn vader in tuin laten printen op een tuinposter. Deze is prachtig geworden mooie kwaliteit en heldere kleuren.

Een echte aanrader. Super snelle levering.

Super vlotte levering, en keurige posters. Wij zijn er blij mee. Een echte aanrader.

Zeer mooie tuinposters

Zeer mooi ! en degelijk materiaal zoals verwacht een echter aanrader voor u tuin decoratie

Prima tuinposters voor een acceptabele prijs.

Ik heb 2x de variant besteld met ringen rondom en die zien er prima uit. De bezorging is netjes en de poster is goed verpak, daarnaast is de kwaliteit wat je ervan verwacht. Als er iets mis is dan nemen ze meteen contact op om ervoor te zorgen dat het product optimaal gemaakt kan worden. Voor mij helemaal prima!

prachtig

het zijn mooie posters blijfen mooi.

Bezorgen valt tegen

Artikel volgens opdracht ziet er goed uit, bezorgen dramatisch

Topkwaliteit en supersnelle levering

Uitgebreide, duidelijke site. De door ons gekozen tuinposter werd na 5 dagen keurig ingepakt al afgeleverd. De afbeelding is ondanks het grote formaat (190x100 cm) zeer scherp en omdat het frame er al ingezet was, konden we hem gelijk ophangen. Heel blij mee!

Topproduct

De poster was exact op het bestelde formaat (is fantastisch dat dat kan) geleverd. Snelle levering. Kwaliteit van de foto overtrof de verwachting. Foto was met een iphone14-pro-max gemaakt, maar dat het resultaat ZO goed was, had ik dus niet verwacht. Enige minpuntje is de ingehuurde transporteur. Medewerker zette poster bij de voordeur, drukte op de bel en reed weg voordat we de deur openden. Toch ben ik meer dan tevreden over Teun. Aanbevelenswaard. Een volgende poster bestel ik heel zeker bij Teun.

Snel en makkelijk

Ziet er netjes uit

Goed aangekomen en nette print zoals bestelling.

Zoals boven vermeld

Goede en snelle afhandeling

Idem als boven en posters zijn van goede kwaliteit en scherpte van de foto is goed

Mooie posters en snelle levering

Zie bovenstaande

Een verrijking voor de tuin

Snelle levering. Wij hebben de poster voor een raam gezet. Gevolg, van buiten en van binnen een mooi uitzicht. Want de poster schijnt mooi door, en hij werkt tegelijkertijd ook nog als screen. Zeer tevreden

Top product.

Top bedrijf, snelle en adequate levering en prijs kwaliteit verhouding prima.

PRIMA SERVICE !!

Ik ben zeer tevreden over het verloop van de aankoop. Goeie uitleg gekregen per email. Heel snel en correct geleverd. Mooie tuinposter. Zeer aan te bevelen !!! Dank u wel !!!

Signaal 44

1446 XA Purmerend

Over Teuns Tuinposters

Teun's Tuinposters maakt al meer dan 15 jaar de mooiste tuinposters in elk gewenst formaat: van klein tot XXL. Bestel eenvoudig en snel de mooiste tuinposters via onze webshop.