Prima ervaring

Netjes en snel verstuurd.

Prima website en levering is hier ok

Super snel behandeld en bezorgd.

X

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding. Top

N.V.T

N.V.T

Prettig bedrijf met goed contact

Ik heb hier nitril handschoenen besteld. Werden snel geleverd en netjes en handig verpakt. Zal in de toekomst hier vast meer producten aanschaffen.

Makkelijk bestellen, duidelijke track en trace, snelle levering

Snelle levering vh bestelde

Zonde om van 2 kleine doosjes een post pakket te maken , onnodig hoge porto en verpakkingskosten

Snelle levering zoals beloofd ,top !

Geen opmerkingen ,kwaliteit en levering prima !

Vlot en efficient!

Vlotte en efficiënte afhandeling, jammer van de hoge verzendkosten!

Vlotte service & snelle levering

Vragen op de mail werd vlot beantwoord door aardige medewerksters, samples waren kort daarna in huis, gevolgd door snelle zending: prima service!

Snelle en correcte levering

Heel fijn, zo'n (herkenbaar) Nederlands bedrijf. Website is erg duidelijk en geeft naast f.a.q.'s ook gewoon een e-mailadres en telefoonnummer waar je met vragen terecht kunt. Na bestelling meteen bevestiging per e-mail en snelle levering. Complimenten!

Snelle levering, maar

Helaas is de houdbaarheidsdatum al een eind verstreken en heb ik de eeerste gehad zonder testvloeistof . ( leeg flesje) ze niet allemaal nagekeken want ik wil ook niet alle verpakkingen openmaken. De testen die ik een jaar geleden via de overheid heb aangeschaft zijn 14 dagen langer houdbaar!

Snel en goed geleverd

Moge duidelijk zijn

Top snel geleverd

Corpora zelfbestemming besteld en twee dagen later in huis prima!

goed, eenvoudige manier van bestellen en snelle levering

Eerste keer dat ik bij de Boer Dental bestel. Website is overzichtelijk en snel gevonden wat ik wilde bestellen. een juiste beoordeling kan pas na enkele keren bestellingen te hebben geplaatst maar tot nu toe is het erg positief

TOP!!!

Zeer snelle en correcte levering. Alles keurig en netjes verpakt.

Slecht

Ik heb mijn bestelde spullen nog niet ontvangen. Ik was thuis. Kennelijk weet de bezorgdienst niet hoe een deurbel werkt. Ik heb nog steeds geen bericht ontvangen waar ik mijn bestelling kan ophalen. Schande. Ik heb wel voor de bestelling betaald.

Goede service snelle levering aardige mensen

Na een eerste levering welke ik probleemloos de volgende dag had ontvangen had ik een tweede opdracht gedaan. Hierbij had ik een fout gemaakt wat betrof de maat van het product. Gebeld met de serviceafdeling en mijn fout werd probleemloos verholpen en ik had de goede maat een dag later per post in huis.

Dit heeft niets met De Boer te maken, maar het bedrijf wat de spullen kwam brengen had het eea adgegeven bij de buren, zonder mij daarvan op de hoogte te stellen. Wij waren nl. wel thuis.

VLot en snel

Eenvoudig bestellen, vlotte levering

Eenvoudig bestellen, vlotte levering.

snel en goed

product voldoet aan verwachting en was snel in huis

De Bolster 2

9281 KK Harkema