Zeer goede ervaring

Er was iets verkeerd gelopen tijdens de levering (kleur van mondmaskers) na melding is dit direct recht gezet en mocht ik zelf de andere mondmaskers houden als dat geen service is. Hartelijk bedankt daarvoor.

goede service

Mijn bestelde artikelen waren snel onderweg. Helaas werden ze door een fout bij dpd niet afgeleverd en gingen ze retour. Toen die status bekend werd belde een medewerker van De Boer mij meteen en heeft de zending opnieuw naar mij toe gestuurd. Een dag later had ik alles alsnog binnen. Super fijn dat er zo mee wordt gedacht!! Ik ben erg tevreden

goede service en mooie annbiedingen

snelle levering goede prijzen

Bestelling snel verwerkt, snelle service

Bestelling snel verwerkt, snelle service.

Snelle levering,

Snelle levering, goed product, goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede producten, snelle levering

producten snel ontvangen; zijn van goede kwaliteit

Prima communicatie en snelle levering!

Prima communicatie en snelle levering!

Mijn bestelling niet ontvangen!

Ik heb 13 Jan mondkapjes besteld en betaald. Tot vandaag nog niets ontvangen! Niets gehoord over wanneer leveren.

Lange levertijd en slechte communicatie

Geen of late bevestiging van leverdatum. Geen communicatie mogelijk. Bezorger DPD legt pakketje in de hal van appartementengebouw. Heeft waarschijnlijk de opdracht dit zo te doen. Bovendien nog een valse mailmelding van een koeriersbedrijf. Hoe komen deze fraudeurs aan mijn ordernummer?

Product goed leverancier niet goed

Product was volgens de beschrijving maar heb slechte ervaring met de leverancier DPD deze had het product bij ons huisadres moeten afleveren maar heeft het gelijk bij een afleverpunt gebracht dus daarom maar een paar sterren.

Alles ging zoals het behoord.

Snelle levering, goed produkt

Ik heb medische ffp2 mondkapjes gekocht die goed zitten in tegenstelling tot vele andere. De levering kwam op tijd. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen.

Lange verzending

Lange verzending en de mondkapjes zijn het zelfde als die uit de winkel.

Belachelijk hoe lang het duurde voor het bezorft werd

Al gedaan kut bedrijf

Goed geregeld.

De bestelling is goed afgehandeld. Alleen DPD heeft 3 keer een poging gedaan om het bestelde af te leveren en de 4e keer is dat pas gelukt. Jammer dat je dan zit te wachten op je pakketje en niet hoort dat het niet doorgaat.

Volgende dag al in huis en zijn erg goede mondkapjes. Ben zeer te spreken. Ook de prijs is goed in verhouding met het product.

Goede levering

Onduidelijk

Aankoopproces helder doch leveringsproces onduidelijk en lang

Bestel geen producten bij deze aanbieder

Zeer trage levering, klantenservice is uitermate slecht bereikbaar. Gemaakte afspraken komen niet na. Beloftes en toezeggingen worden niet nagekomen. Producten vallen betreffende kwaliteit tegen. Al met al kan ik dez aanbieder geen positieve review geven of aanbevelen.

Duurde erg lang voor dat ik het pakje kreeg.

Een keurige afhandeling bestelling cq reactie Revieuw

Prima afhandeling bestelling. Even een pluim voor Matty die op een mail van mij zeer professioneel reageerde. Dit zorgt er in mijn opinie voor dat De Boer Dental, blijft streven naar een optimale service. Matty zorgde ervoor dat ik onder de indruk was van zijn opstelling. Een maximale periodiek zou ik verdiend vinden. Robert van Diggele

supergoed geholpen

na telefonisch overleg de juiste artikelen kunnen bestellen en alles op factuur helemaal prima ook een snelle levering

top

Snelle levering en product zoals beschreven.

Goede ervaring. vlotte afhandeling

Snel

Product was zoals verwacht en beschreven

De Bolster 2

9281 KK Harkema