Goede verzorging van het bestelde

Op tijd geleverd goed verpakt We zijn heel erg tevreden heb het ook aan andere aanbevolen

Prima geregeld.

Netjes op tijd geleverd, goede prijs.

Correct, duidelijk, prima service

Zeer tevreden over de aankoop en over de Boer Dental. Door de plotselinge hoge aanvraag had de levering iets langer geduurd dan normaal. Maar de communicatie en informatie verstrekking mbt de bestelling is uitluisterend. Verder zijn de geleverde producten van een prima kwaliteit.

Ik had slechte kwaliteit mondkapjes ontvangen, na dit achter te hebben gelaten in een review heeft boeren dental contact opgenomen om vervangende mondkapjes van een ander merk te sturen. Heel tevreden over deze service!

Goede prijs, prima levering

De Boer Dental deed wat het beloofde, gaf een goed en betrouwbaar gevoel.

Prima service.

Op mijn vraag waar de bleef, kreeg ik al snel en duidelijk antwoord. Dat is fijn en dan is het niet erg om iets langer te wachten.

Duidelijk, toegankelijk en betrouwbaar.

Was op zoek naar PPF2 mond/neus maskers tegen een betaalbare prijs. Veel lokkertjes, waar uiteindelijk niet het "beloofde" geleverd kon worden. Bij De Boer Dental was het gelijk duidelijk. What you see, is what you get. Betaalbaar, servicegericht en keurig geleverd. Blij mee.

Koop hier alleen als u het niet binnen 14 dagen nodig heeft.

Mijn vorige reactie was wat over de top. Een reactie ontvangen die van een hoog niveau was. Deze medewerker stapte over zijn eigen schaduw heen. En nu wil u laten weten dat dit van mijn kant over de top was.Een medewerker die het verschil maakt. We gaan in het vervolg zeker gebruik maken van uw diensten. RJ

Snel en makkelijk

Enige verbeterpunt is duidelijkheid over voorraad en dus levertijd

Super netjes geleverd

Snelle levering netjes verpakt

Redelijk

Het duurde even voor er bericht van verzending kwam waardoor het leek of er iets mis was gegaan.

Prima verzending en product

Product was er binnen de kortste keren. Product is goed

netjes, snel en ook na manco prima afhandeling.

Makkelijk te bestellen, goede prijs, snelle levering. Zeer tevreden.

Betaling, levering ,product prima

Prima.

Levertijd was 1 week, maar dat lag meer aan de vervoerder. Pakket voor de deur gezet. Had om een andere dag van levering gevraagd, maar ze kwamen toch een dag eerder.

adequaat

volgens beschrijving, duidelijke communicatie. in verband met corona een wat langere levertijd, maar dat was geen probleem. Daar had ik begrip voor

Levering duurde vrij lang

Het duurde vrij lang voor ik mijn bestelling binnen had, maar dat was het enige. Verder was de bestelling netjes ingepakt en werd prima afgegeven.

Goede ervaring

Duidelijke site, nette levering snelle reactie op vragen

Door een wat langere levertijd door drukte ivm aanpassing Coronabeleid, kon ik mijn bestelling nog aanpassen. Prima service!

Betrouwbare website.

Goede prijs kwaliteit verhouding . Product was netjes verpakt en een vlotte levering.

Positief

Duidelijke website en zeer snelle levering. Top!

Kreeg mondkapjes en daar waren van een pak de helft met een elastiek, kreeg geld terug van dat pak. Heel netjes!

Vlotte service

Duidelijke afhandeling van bestelling. Goed product

Ffp2 mondmaskers; verzendkosten vind ik te hoog

Bestelling werd niet binnen termijn van 3 dagen bezorgd. Kwaliteit is goed…produkten per stuk verpakt!

De Bolster 2

9281 KK Harkema