Response from the business owner
Beste Frank,
Dank voor je reactie en review.
Helaas is het zo dat in de loop van het seizoen afwijkingen in de voorraad ontstaan door bijvoorbeeld schade aan kleding, breuk, zoekraken, verkeerd inboeken, of gewoon door software problemen. En hoe vervelend dit ook is, tot onze grote spijt kan dit gebeuren.
Ons team werkt er elke dag hard aan de voorraad up to date te houden maar helaas blijkt dan af en toe toch de opgegeven voorraad niet overeen te komen met de werkelijkheid. Soms gebeurt het ook dat een pakket zoekraakt bij de post en niet opnieuw verzonden kan worden omdat juist het laatst beschikbare artikel is opgestuurd - om maar een ander voorbeeld te noemen.
Als een bestelling echt haast heeft kun je altijd vooraf even contact met ons opnemen. Sailcenter is telefonisch en per email tijdens openingstijden (van maandag tot en met zaterdag van 9:30 tot 18:00) heel erg goed bereikbaar. Wij kunnen je dan altijd direct informeren of de stand van de voorraad overeenkomt met wat wordt opgegeven in de webshop.
Onze voorraad is een doorlopend punt van aandacht en verbetering. Aankomend najaar maken we een nieuwe slag met als doel voorraad verschillen verder terug te dringen.
Met hartelijke zeilersgroet,
Team Sailcenter