Response from the business owner
Beste Jasper,
Dankjewel voor je reactie. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met ons advies en je daaruit volgende bestelling.
Je hebt ons gemaild met de vraag voor een zwaardelastiek voor de Laser standaard. We hebben je toen ons kant en klare zwaardelastiek setje aangeraden, welke dezelfde items bevat zoals die ook op een nieuwe Laser worden geleverd. Dit zwaardelastiek met plastic haakje is wat iedereen gebruikt en we zien dat de C-clipjes hier niet meer voor worden gebruikt.
Verder geef je aan dat je niks hebt om je clip aan vast te maken, maar als het goed is moet je daar een elastiek voor hebben en een klein lijntje om een lus aan je zwaard te maken.
De foto online zou ook precies moeten zijn wat je hebt ontvangen, mocht dat niet kloppen dan horen we het graag. Zie ook deze link; https://www.sailcenter.com/nl/merken/southern-ropes/lijnen-pakketten/1505xd-laser-xd-zwaardelastiek-lijnenpakket-1850.html
Wellicht heb je een heel ander soort systeem voor je zwaard elastiek en begrijpen we dan niet helemaal wat je bedoeld. In dat geval kun je ons gerust een foto sturen en dan kunnen we je vanuit daar wellicht verder helpen. Als we jou een foto moeten sturen hoe je het Laser zwaard elastiek moet installeren doen we dat ook graag.
We vernemen graag van je,
Met vriendelijke groet,
Team Sailcenter