Snelle en correcte levering

Alle bestelde onderdelen voldoen aan hun omschrijving

Well done!

Fast delivery. Everything nice!

Snel en envouding

Ik heb snel gevonden wat ik nodig had, envouding check out en razend snel delivery

Laser Pico cover

Puntuali e gentili

Fast

Fast and good

Goed product.

Product doet wat het moet doen. Zeer vlotte levering.

Excellent

Super fast delivery

Excellent

Excellent service and fast delivery, Thank You!

Perfekt

Snell en zakelijk, super kommunikatie bij produkt vraagen, tot ziens.

Tipptopp

Sehr schnelle Lieferung

Vriendelijk

Werd vlot en vriendelijk geholpen

Perfekt geholpen en spullen snel geleverd

Simpel gezegd: perfekt geholpen

Goed advies

Goed advies en er werd meegedacht. Prima.

Slechte levering

Het item dat ik besteld had was zoek geraakt en arriveerde laat na bestelling. Uitleg was mager.

De Rclip past niet in de Rudder pin van de Laser Bahia

Ik contacteerde de verkoop met de volgende vraag (en foto): Bestaat er een Rclip om de rudderpin snel te vergrendelen? Daarop kreeg ik een antwoord en bestelde de Rclip maar de diameter van die clip is te groot t.o.v. het gaatje van de rudder pin. Ik heb het gaatje handmatig moeten boren.

Prima en snelle dienstverlening

Deskundige hulp en ik kon daarna direct bestellen. Dit ging eenvoudig en werd snel bezorgd.

Grote voorraad, veel keuze & vlotte service

Groot assortiment en vele artikels zijn op voorraad. Vervolgens snelle bezorging.

Larges choix, professionnalisme, rapidité, respect du contrat

Plusieurs commandes par internet, toujours respectées, conformes. Livraisons rapides. Site internet facile et bien documenté.

Highly recommended shop

Super shop and best offer for jollies. Uncomplicated order and delivery. Also by bigger parts. Super service. I'am very satisfied by this shop.

Snelle bezorging en goede service

Ik heb bij sailcenter onderdelen voor mijn laser besteld.

Helemaal goed

Alles perfect voor elkaar, instappen en wegzeilen. Mooie boot, alles op de juiste lengte, nieuwste van het nieuwste en weer helemaal up-to-date.

Quick delivery and high quality

Quick delivery and high quality

Geweldig, ik raad het aan!

Ik ben erg blij met de aankopen, ik kreeg snel en efficiënt wat ik wilde. Het pakket met goederen bereikte Polen zonder problemen. Ik zal nog steeds gebruik maken van de diensten van deze winkel. M. Rzeszotek

My first option for purchasing all you need for Laser/ILCA Dinghy.

care for customers, fast delivery, wide range of sailing products.

Goeie service!

Goeie service

Marinaweg 16

1361 AC Almere

Over Sailcenter

Specialized store for one design dinghy sailing. - More than 50.000 items directly available for shipment in stock - Store and showroom in the Netherlands - Present at many sailing events - Quality service and personal advice - Large collection of dinghy clothing