Great customer service

Great customer service! Friendly and helpful. Highly recommended! Regards from Sweden Patrick

Helder aanbod, vlotte verzending

Ik zocht een kwijtgeraakt onderdeel van de laser. Snel gevonden, ook nog keus. Prima product voldoet heel goed

Zeil besteld en dezelfde dag opgestuurd met zeil nummer en landcode geplakt.

From my point of view, outstanding.

Hi, nice work from start point (order) to the end point (delivery). Once again grait job. Franci

weiß nix

Encontre lo que buscaba.

Una buena pagina web, un servicio de envio muy bueno. Ojala pudieran enviar a Mexico.

• ¿Nos recomendarías?

Wel problemen met PostNL: had levering (tegen betaling) verplaatst naar avond volgende dag. Kreeg half uur voor levering bericht dat get de volgende dag ging worden. Hulpvaardigheid/flexibiliteit PostNL nihil

Prima dienstverlening

Bestel regelmatig bij SC. Gaat altijd plezierig en goed; ook als er eens wat geruild moet worden.

Everything ok

I bought a cover for my laser and some other items. Good price and good delivery service

• Ci consiglieresti? Si

Fijne zaak. Goede service.

Ik kon in èèn keer terecht voor al mijn Laser spulletjes ….

Makkelijk

Besteld en dezelfde dag opgehaald, snel mijn pakket gevonden en weer door op mijn tocht.

Normal immer gute Erfahrungen gemacht

Dieses Mal hat die Bestellung sehr lange gedauert. Mir fehlten die Info wann ich sie erwarten konnte. Erst auf Anfrage wurde ein ein Teil der Ware geschickt. Aber alles gut, es ist zur Zeit nicht leicht Ware zu bekomme und zu versenden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima en snel t spul in huis

Prima en snel t spul in huis

Bestelling stipt ontvangen

Onlangs een kalf trolley aangeschaft bij Sailcenter Almere. De nieuwe trolley bleek niet direct op mijn Kalf trailer te passen, maar de medewerkers van Sailcenter hebben dit bijzonder goed opgepakt en opgelost

Specialisten in ieder opzicht

Bij Sailcenter kun je terecht voor al je ziel behoefte voor zwaardboten. De service is top men heeft veel verstand van de verschillende boten en kan voor de sportieve recreant en de wedstrijdzeiler alles leveren. Product zijn snel leverbaar en diverse kwaliteiten zijn beschikbaar.

spareparts for Dart 16

Great service, all arrived on time as ordered.

right product at right price

Website easy to negotiate with very good descriptions and no hidden costs

Goede service, Kwaliteit.

Goede service, Onderdeel niet voorradig, mooi alternatief aangeboden gekregen. Snelle levering. Zeer Tevreden.

Accuraat, snel en perfect georganiseerd

Accuraat, snel en perfect georganiseerd. Wordt prima op de hoogte gehouden van zending

Hier en daar wat chaotisch, verder ok

Ik heb onlangs wat bij jullie besteld. Het zou even duren voordat het binnen zou zijn. Ik wachten, wachten, wachten..., totdat ik op de website zag dat het betreffende product op voorraad was. Ik bellen:" ja hoor meneer het is er, het ligt hier al even onder de toonbank". Advies bij deze; bel even als het binnen is.

Speed 'n service

Received item only a few days after purchasing.

Global satisfaction!!

Sailcenter seems to be the only place on Earth that has EVERYTHING I need for my sailboat. I live in the USA and I have now ordered 3 separate times from Sailcenter because no one else has what I need in stock in the USA or North America. I received my last shipment 5 days after ordering and Reinout has been very helpful with all of my questions. Exceptionally great experience each time!!

Bestellen volgende dag in huis, prima, in middels op cat rack gemonteerd

Marinaweg 16

1361 AC Almere

Over Sailcenter

Specialized store for one design dinghy sailing. - More than 50.000 items directly available for shipment in stock - Store and showroom in the Netherlands - Present at many sailing events - Quality service and personal advice - Large collection of dinghy clothing