Altijd behulpzaam, vriendelijk, correct EN snel, Top!

Altijd behulpzaam, vriendelijk, correct EN snel, Top!

in orde

tevreden

Echt prima service en meedenken.

Snelle levering , goed product

Idem

online bestelling dekzeil laser

Prima ervaring. Duidelijke website, eenvoudig te bestellen. Snel geleverd. Prima dekzeil tegen scherpe prijs

Sailcenter kwam de belofte helemaal na.

Helemaal goed.

Ik heb gekregen wat ik besteld heb.

Goed team!

Altijd goed geregeld

Highly recommend

Very professional and efficient

• ¿Nos recomendarías?

opvallend service gericht

Snelle service ondanks de drukte

Very good

Fast delivery

Schnell und unkompliziert

Der Einkauf mit Versand in die Schweiz hat perfekt funktioniert, inklusive Rückerstattung der Mehrwertsteuer. Vielen Dank.

prima kundige crew

goeie ondersteuning bij de keuze van materialen. flexibel.

snelle levering en het product was goed te vinden op de site en duidelijk omschreven.

Goede webshop, snelle levering; voor herhaling vatbaar!

Zeer breed assortiment, goede productinformatie en snelle levering: vandaag besteld, morgen in huis. Fijn zeg!

conforme aux attentes

achat d'un sac ZHIK

top

snelle en goede response en meedenken door o.a. twee bestellingen te combineren

Snelle service en levering

Als je bij Sailcenter iets bestelt wordt het snel geleverd en zit het netjes en goed verpakt zodat het niet beschadigd raakt. Het is niet de eerste keer dat ik daar iets bestel voor mijn boot. Kortom een aanrader voor de watersporter die iets nodig heeft voor zijn bootje.

Snelle en duidelijke service

zijn goed geholpen

Prima meegedacht over alternatief product.

Product was uitverkocht. Goed meegedacht in alternatief.

Onvoldoende duidelijkheid levertijd

In ​verband met leveringsproblemen duurde mijn bestelling van Gelcoat aanzienlijk langer dan verwacht. Ondanks de op vooraad status op de site heb ik ca 3 wk op mijn bestelling moeten wachten. Navraag gaf aan dat het waarschijnlijk wel binnen zou komen maar ook dit ddurde langer dan gehoopt. Kortom veel duidelijker en pro actief communiceren over de verwachte levering en eventuele vertraging.

In ritardo ma efficenti

Gli articoli sono arrivati con parecchio ritardo. Tuttavia il servizio clienti, saputo del ritardo di approvvigionamento dal fornitore, mi ha permesso di scegliere se annullare l'ordine o attendere. Ho deciso di attendere quanto indicato e tutto è arrivato perfettamente. Complimenti al servizio clienti! Un sito web sicuramente da consigliare e riutilizzare all'occorrenza. Marco Mancini

• Ci consiglieresti? Si

Persoonlijk contact, elke klant telt

Product bleek niet op voorraad. Maar het service team heeft haar uiterste best gedaan mij daarvan op de hoogte te stellen en eventueel een alternatief aan te bieden. Top service

Marinaweg 16

1361 AC Almere

Over Sailcenter

Specialized store for one design dinghy sailing. - More than 50.000 items directly available for shipment in stock - Store and showroom in the Netherlands - Present at many sailing events - Quality service and personal advice - Large collection of dinghy clothing