Alles goed verlopen.

Super service

Goede website met veel artikelen alleen.... welke maar heb ik precies nodig. Toch maar even telefonisch contact gehad en erg goed geholpen. De jonge man heeft gewoon het artikel voor mij opgemeten en het juiste artikelnummer doorgegeven. Zo doende had ik na lang zoeken, in een keer het juiste artikel

Competitive pricing, excellent aftersales service

Competitive pricing, excellent aftersales service

Ik koop en betaal voor een Laser tie strip. Krijg ik een Sail center tie strip opgestuurd...

Ik had het nog aan de telefoon voor de grap gezegd: Doe maar een ‘ Laser ‘ tie strip. Straks zijn deze niet meer te krijgen , wat dan staat er misschien wel ‘ ILCA Dinghy’ op.... Vervolgens valt er een Sail center tie strip in de brievenbus. Ook nog 2 euro te veel betaald. Gelukkig is de fout op een prima manier hersteld. Ik krijg de juiste bestelling alsnog opgestuurd. Goed opgelost SC !! Alsnog een dikke voldoende.

Prima service snel geleverd

Twee paar besteld. Eentje te krap. Teruggestuurd. Direct geld teruggeboekt.

Zeer goede snelle levering

Zie boven

Got my order

I got my order and everything was great, the only thing is that the delivery took longer than it was suppose too but I would definitely order from Dailcenter again!

De problemen bij de bezorging werden professioneel aangepakt

De zending is in eerste instantie niet aangekomen. Na contact met het bedrijf werd dit opgelost en ontving ik mijn zending. In dit opzicht was de klantendienst zeer goed.

Vandaag bestel morgen in huis

The item hasn´t been delivered

The item hasn´t been delivered

• Would you recommend us? No

Veel kennis.

Veel en goede kennis op zeil gebied.

Ik werd telefonisch deskundig geholpen. Ik ben heel tevreden.

Correcte en snelle levering

Idem

Prima en correcte service en levering

Prima en correcte service en levering

Prima geholpen

Prima en vakkundig te woord gestaan

makkelijk te bestellen en zeer snelle levering

prijs, kwaliteit en levering zoals ik het verwachte

dankzij de duidelijke foto's wist ik dat ik het juiste materiaal ging bestellen. Op andere sites was het telkens duurder. Levering was op 3 dagen, en er zat een feestdag tussen. ik ben zeer tevreden.

OK, maar hoge portkosten naar België .

Uitstekende service. Helaas zijn de portkosten naar België hoog. Ik bestelde twee roerclips voor amper eenderde van de portkosten.

Erg goede klantenservice

Er was iets foutgegaan met mijn bestelling waardoor ik de verkeerde maat had ontvangen. Ik heb hierover mailcontact gehad en kon uiteindelijk de producten gewoon ruilen.

prima geholpen met voorlichting wat beste keus is

vooraf mailwisseling gehad over te bestellen item (rolfoksysteem) om te polsen of het wel geschikt zou zijn voor mijn boot. op basis daarvan gok gewaagd. Geweldig, monteren fluitje van een cent en werkt perfect. wat een gemak!

Goed advies en snelle service

Goed advies en snelle service

Ik had een fout gemaakt in de afmetingen van de lijnen, ik heb gebeld en het is super opgelost. Ik kon lijnen toevoegen aan mn bestelling en verwijderen.

conform verwachting, goed en snel

conform verwachting, goed en snel.

duidelijke site met goed aanbod

Marinaweg 16

1361 AC Almere

Over Sailcenter

Specialized store for one design dinghy sailing. - More than 50.000 items directly available for shipment in stock - Store and showroom in the Netherlands - Present at many sailing events - Quality service and personal advice - Large collection of dinghy clothing