Uistekend

Goede communicatie en snel geleverd

Gemengd

Goede bezorg service, alleen erg jammer dat voor retourzending wel verzendkosten in rekening worden gebracht en dan ook voor de tweede zending. Ik geval van schoenen en kleding is dit erg onhandig, omdat de maat niet goed kan zijn. Terwijl er wel geadverteerd wordt via direct mail en op de website met bezorgen in Corona tijden.

Prima levering en producten

Overzichtelijke maar trage site. Goede producten voor de laser alleen wel duur vergeleken met andere sites.

Duidelijke website

Product snel gevonden en besteld

Snel en goede adviezen!

De online bestellingen worden gecontroleerd en zelfs gekeken of de klant de juiste keuze heeft gemaakt.

Online bestelling snel en volledig geleverd

Aardige mensen, ze doen wat ze beloven

Alles wordt netjes opgestuurd, én leuke video's

Goede service en snelle reacties op emails.

Pluspunten: - snelle service, professioneel advies. - aanvaardbare leveringskosten - snelle levering (+/- 24u) - degelijke verpakking - website in verschillende talen. Enkele verbeteringspunten: - server is wat traag. - De artikelen kunnen beter beschreven worden. (afmetingen bvb) Zo had ik de 'Selden Furlex jib furler' besteld, en heb ik ook een koord gekocht (2mm) omdat ik niet wist of die er bij geleverd was.

Product doet aan verwachtingen, snel geleverd.

artikel teruggestuurd ,werd opgebeld en toen een ander besteld, heel vriendelijke mensen

ik had pads besteld , maar paste niet goed, toen werd ik gebeld door het sailcentre, en heb een ander merk besteld in overleg. zeer klantvriendelijk

Excellent service

Online ordering was quick and easy - goods arrived very quickly and staff were really helpful on the phone. Excellent in store too.

De service is geweldig en denken erg mee met de klant.

Kan niet beter. Heel fijn om dingen te bestellen en als het niet past of goed is terug kan sturen ( wel tegen betaling) Maar de service is heel goed en ze denken goed mee. En als je belt nemen ze de tijd er voor en weten waarover ze het hebben. Ik had wat besteld voor dochter verjaardag en de vraag gesteld of het ingepakt mocht worden en ja hoor kwam mooi als kadootjes binnen.

Grandioos

Snelle levering, prachtig dekzeil Gorilla Laser!!

Ik heb online een artikel gekocht, het artikel werd snel geleverd en was van goede kwaliteit.

Netjes en gerecycled ingepakt, maat volgens online bestelling geleverd.

Schnelle und prompte Lieferung

aber bei der Produktbeschreibung zum Gelcoat fehlt eine eindeutige Beschreibung, dass der Härter NICHT enthalten ist. Der DEUTLICHE Hinweis, dass es sich nicht um ein Set handelt und der Härter extra bestellt werden muss, ist dringend erforderlich. Viele andere Shops bieten alles im Set an.

Compleet assortiment met vakkundige hulp

Goed geholpen met de aanschaf van kleding voor het Laser zeilen.

Goed product en tijdig geleverd

Gemakkelijke site, product op tijd geleverd en het juist bestelde product

Quick and great service

The service was exxcelent and fast shipping

Uitstekend en plezierig winkelen

Altijd antwoord op vragen, goede tips en plezierig

Breed assortiment, snelle levering

Handig dat assortiment ook op boottype is gesorteerd.

Excellent

Excellent

Ottimo servizio

Buoni prezzi e spedizione veloce

• Ci consiglieresti? Si

PostNL brengt de pakketjes nooit thuis, maar sailcenter heeft snel opnieuw verstuurd.

dit is nu de derde keer dat de PostNL bezorger het pakketje niet aanbied. Hij laat een kaartje achter en dan moeten we het bij het postkantoor ophalen. Ik heb al diverse keren een klacht ingediend bij PostNL maar de service verbeterde niet. Na contact met Sailcenter hebben ze opnieuw dezelfde bestelling verstuurd. Ditmaal met uitdrukkelijke levering aan huis. Dank voor de goede actie SailCenter! Ik laat het weten of het nu wel is aangekomen

Good service, fast delivery

Sail and other goods were delivered fast and everything was a described

Marinaweg 16

1361 AC Almere

Over Sailcenter

Specialized store for one design dinghy sailing. - More than 50.000 items directly available for shipment in stock - Store and showroom in the Netherlands - Present at many sailing events - Quality service and personal advice - Large collection of dinghy clothing