Très efficace

Pourrais peut être étendre le choix

Snelle correct levering

Onderdelen zijn makkelijk terug te vinden, en makkelijk te bestellen. Een vlotte service!

Buen servicio, rapido y eficiente

Buen servicio, rapido y eficiente

Een kado elke keer!

Goede service, snelle levering.

Ja goed en snel

freundliche Mitarbeiter

kwaliteit van levering onder de maat

Ervaring: Nieuwe 29er verstaging geleverd zonder bout en busje voor montage aan de mast. Waarom niet compleet leveren? Sailcenter laser trolley (staal) bijzonder slecht afgewerkt. Inmiddels diepe krassen onder dekrand doordat stalen dragers op geen enkele manier blijken te zijn afgewerkt en messcherp zijn. Dat had zo veel mooier geweest als een stukje rond was gebruikt met boogje als oploop. Dan blijft alles netjes. Zo jammer.

Entrega rápida y comunicación instantánea

La experiencia con Sail center ha sido muy buena. La comunicación ha sido muy fluida y nos ha ayudado a resolver las incidencias que, por las especiales características geográficas de nuestra ciudad, nuestro envío tuvo. Sin duda recomendable 100%

• ¿Nos recomendarías?

Good stor, nice peoplegoodservice.

Fast webshop.

Always a solution !

het is nu toch al enkele jaren dat wij regelmatig beroep doen op SailCenter voor onderdelen allerhande voor onze zeilhobby. Waarom? Heel eenvoudig: SailCenter heeft een groot gamma aan ogenblikkelijke beschikbare onderdelen van super kwalitieit; plus daarbij, als het écht héél vlug moet gaan, vinden zij altijd wel een oplossing dit op tijd en stond geleverd te krijgen. Great Team, ThanKs !

Goede prijs kwaliteit

zeer vlotte afhandeling

helemaal volgens verwachting

Arrive on time, all Ok

Everything arrive well packaged and on time. Good, price, good packaging, It's on my favourite list.

PERFECTO

Muy profesional y buena comunicación.

Super efficient

Makkelijke navigatie, zeer goed opvolging voor buitenland (voornamelijk de de-tax and import), uitstekende logistiek (snel!). Zeer tevreden!

Gewoon top

goed, maar te lang gewacht.

4 dagen geschreven, maar eindelijk was het 8 dagen...

Ik belde op om mijn bestelling te checken en om te zien of deze dezelfde dag verstuurd kon worden en ik kreeg twee keer iemand aan de lijn die snel mijn bestelling kon vinden en mijn vragen kon beantwoorden; vriendelijk, snel en alles kwam op tijd aan.

Goed met uitleg over product

👍

Alles ohne Probleme

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Commandes accastillage et vêtements

Commandes et livraisons conformes (qualité, emballage et délai).

Sehr gute und schnelle Bedienung aller Ansprüche.

Freundliche und kulante Abarbeitung der Aufträge

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

zeer snelle levering van Dart 18 onderdelen

Vrijdag besteld en zaterdag morgen was het al geleverd. Dit was niet nodig geweest omdat er geen haast bij was, maar toch wel mooi.

Snelle levering en goede service

2 paar zeilhandschoenen besteld waarvan er 1 paar te klein was. Zonder de site vooraf te informeren zeer snel een debetfactuur gekregen en het geld snel teruggestort gekregen.

Snelle en correcte levering

Prima service!

Marinaweg 16

1361 AC Almere

Over Sailcenter

Specialized store for one design dinghy sailing. - More than 50.000 items directly available for shipment in stock - Store and showroom in the Netherlands - Present at many sailing events - Quality service and personal advice - Large collection of dinghy clothing