Netjes geleverd

N helemaal goed

Gewoon goede pure olijfolie

Beter kan niet..*))

Snel..goed verpakt en prima kwaliteit artikelen.

Fijn om zuivere/pure olijfolie te hebben gevonden.

Ben zeer tevreden.

Mooie en kwalitatief goede producten, Met zorg ingepakt

Prima producten voor een mooie prijs.

De olijven en olijfolie zijn van hoge kwaliteit. Ik bestel hier al een tijdje en ben altijd tevreden over de producten.

Fantastische olijfolie!

Ik bestel al jaren mijn olijfolie bij deze aardige mensen. Wordt heel snel verzonden. Vandaag besteld en morgen in huis.

Snel geleverd en mooie rvs schenkkan

Voor de eerste keer bij Olive-art besteld en zeker niet voor de laatste keer. Snel en netjes geleverd met 2 proefzakjes erbij, heerlijke oregano en zeezout. De schenkkan is erg mooi en praktisch. Alles bij elkaar maakt het mij erg nieuwsgierig naar de winkel in Sneek. Dus ga daar echt snel eens kijken.

Top kwalliteit en prima prijs

Altijd snelle en goed verpakte levering, krijg er vaak ook een kleinigheidje bij Heel erg tevreden over de kwalliteit van de olie zeker een aanrader!

Zeer hoog kwaliteit

Snelle levering, netjes verpakt en de producten zijn van top kwaliteit. Ik koop de olijven en de olijfolie nergens anders meer.

Een Prima bedrijf

Hoogwaardige producten levert dit bedrijf

geweldig!

SUPEROLIE EN ANDERE ZAKEN. Snel geleverd en op de hoogte gehouden.

De olijfolie de volgende dag al geleverd, top!

Net als bij voorgaande bestellingen, alles altijd de volgende dag geleverd én met een extraatje in de vorm van een proefzakje kruiden, zout en een minipotje honing! Erg leuk! De olijfolie is heerlijk!

Snelle levering en goed verpakt en leuk proefmonsters erbij gekregen

snelle levering, prima product

5 literblik olijfolie besteld, werd snel geleverd; heerlijke smaak, van biologische teelt (zeer belangrijk in deze tijd) tegen een aantrekkelijke prijs; vriendelijke communicatie, zeker een aanrader!

Mooie producten

Prima contact

prima website . snelle levering en fijne olijfolie

zoals al vermeld

Five stars again

Because they fully deserve it!

Kwaliteit en snelle levering

Eén van de weinig plekken waar je nog biologische olijfolie van Kreta van prima kwaliteit kunt vinden

Olive-art ontdekt!

Op zoek naar een olijfoliekannetje kwam ik bij Olive-art terecht. Leuk kannetje gekocht! En meteen ook wat andere dingetjes. Vlotte levering, goed verpakt. Goede eerste ervaring, ga zeker vaker bestellen.

Echt fijne olijfolie!

Erg tevreden, bestelling plaatsen en binnen 2 a 3 dagen is het goed verpakt binnen. Heerlijke olijfolie, wil niets anders meer.

Heerlijke olijfolie, snelle levering

Echt een aanrader

Uitstekende produkten en een grandioze service!

Mijn olijfolie koop ik altijd bij Olive-art, omdat het daar altijd een prima smaak heeft. Ook de olijven smaken heerlijk, daar eet ik elke dag een paar van. En wat de service betreft: ik heb nog nooit problemen gehad, integendeel: je krijgt altijd een goed advies als je iets vraagt, de levering is correct ingepakt en komt altijd een dag later al. En bovendien: er zit steeds een cadeautje bij in de verpakking. En deze keer kreeg ik zelfs twee schitterende glazen zoutmolens en ook een klein flesje honing, "omdat het Kerst was", werd mij gezegd. Ik vind dit top!!!

Goede service, prettig contact.

Master Keulenstraat 41

8603EL Sneek