Echt fijne olijfolie!

Erg tevreden, bestelling plaatsen en binnen 2 a 3 dagen is het goed verpakt binnen. Heerlijke olijfolie, wil niets anders meer.

Heerlijke olijfolie, snelle levering

Echt een aanrader

Uitstekende produkten en een grandioze service!

Mijn olijfolie koop ik altijd bij Olive-art, omdat het daar altijd een prima smaak heeft. Ook de olijven smaken heerlijk, daar eet ik elke dag een paar van. En wat de service betreft: ik heb nog nooit problemen gehad, integendeel: je krijgt altijd een goed advies als je iets vraagt, de levering is correct ingepakt en komt altijd een dag later al. En bovendien: er zit steeds een cadeautje bij in de verpakking. En deze keer kreeg ik zelfs twee schitterende glazen zoutmolens en ook een klein flesje honing, "omdat het Kerst was", werd mij gezegd. Ik vind dit top!!!

Goede service, prettig contact.

Lekkere bio olijfolie voor een scherpe prijs

Al jaren onze favoriet

Top olijfolie, snel bezorgd

Mijn favoriete olijfolie. Ben heel erg blij mee.

Heerlijkste olijfolie ooit!

Deze ervaring moet je proeven.

Eindelijk lekkere olijfolie van uitstekende kwaliteit

Zie boven en de hele bestelling goed ingepakt en snel aangekomen

Echt lekker!!

Alles is echt lekker *****

Geweldig product!

Snelle levering en mooi verpakt. Heerlijke olijfolie van sublieme kwaliteit. Ook de kleine attenties (honing, oregano en zeezout), worden gewaardeerd. Bij een volgende bestelling gaan we ook honing aan het lijstje toevoegen.

Goede kwaliteit.

Altijd goed verpakt en snel geleverd.

Helemaal top

Geweldige producten, en altijd wat leuke extras

Zoals altijd weer tevreden

Olijfolie, honing en thee weer netjes verpakt ontvangen. Olijfolie is van goede kwaliteit weer. De thee is ook smakelijk :-) Honing nog niet geprobeerd maar ik vertrouw erop dat het weer goed is.

Gewoon goede olijfolie

Puur en fruitig

Helemaal prima!

Wij hebben nog nooit negatieve ervaringen gehad met Olive Art!

Snelle levering. Prachtige olijfolie!

Altijd top!

Heerlijk producten, eerlijke prijzen en uitstekend service. Met plezier kopen wij hier al jaren lang.

Top product

Super snelle levering

Heerlijke olijfolie

Nee echt, het kost wat maar de bio olijfolie is verslavend.

Snel geleverd, milieuvriendelijk verpakt en vooral een heeeeeerlijke olie

Gewoon goed

Klantgericht en persoonlijk

Mooie producten en snelle en fijne reactie op vragen!

top kwaliteit 5 sterren

Ons adres voor de heerlijke olijfolie en olijven

Kwaliteitsproducten

Goede producten en verzending is ook prima. Dus bestel ik hier mijn olie en olijven .

Zeer goede kwaliteitsprodukten!

Twee bestellingen gedaan en tot nu toe op en top tevreden! Wordt zeer goed ingepakt verstuurd, snelle levering en de produkten zijn van hoge kwaliteit! Ik kom zeker terug want wij houden van smaakvolle zuivere produkten voor een redelijke prijs.

Master Keulenstraat 41

8603EL Sneek