Goede producten. En snelle levering. Alleen snap ik niet dat er voor 2 potjes crème in een doos verpakt word van 35 bij 25 verpakt word. Geen idee waarom dat is. Verder ben ik heel tevreden over dit bedrijf. Ook zit er een klein gratis geschenkje bij. Dat is heel attent.

uitstekend product en snelle levering

uitstekend product en snelle levering

Hele vriendelijke eigenaresse,super service en TOP producten!...heerlijk!

Altijd geweldig

Het vijf liter blik olijfolie besteld, samen met olijven en honing en razendsnel ontvangen. Helemaal top.

Fijne webshop met voor mijn gevoel een hoog kwaliteits product

Eenvoudig en overzichtelijk

Snelle bezorging

De producten waren goed verpakt en snel geleverd!

Mooie site, behulpzame mensen en de lekkerste olijfolie....

Ik koop hier sinds een tijdje jaarlijks een 5 liter blik van de allerlekkerste olijfolie van het noordelijk halfrond.

Fanfastisch

Olijfolie en olijven besteld. De kalamata olijven met pit zijn zout, maar wij vinden dat heerlijk. Ze zijn verantwoord gefermenteerd en dat is voor ons belangrijk. De bio olijfolie is fantastisch en niet te vergelijken met supermarkt kwaliteit. Eindelijk een super lekkere gevonden na een lange zoektocht. Helaas ging de 1e levering niet goed en waren er flessen kapot gegaan. Gebeld en e.e.a. is keurig opgelost met klein cadeautje erbij. Heel blij.

Uitstekende kwaliteit, heerlijke olie en prima service

Nu meerdere keren olie en huidverzorging besteld. De olie (Latzimas) is van zeer goede kwaliteit, heerlijk van smaak en niet duur. De huidverzorgingsproducten bevallen mijn vrouw uitstekend. Ze krijgt er een heerlijk zachte en soepele huid van. Service is prima. Steeds vlotte levering en goed overleg toen een artikel niet voorradig bleek te zijn..

Snel

Snelle levering en super spullen

Hoge kwaliteit producten.

Ik heb meerdere keren besteld. Altijd netjes verpakt. Goede kwaliteit producten.

Prima product.

Fijne olijfolie.

Snelle levering.

Snelle en keurige levering.

Prima, snel, netjes verpakt

Zulke fijne handcreme, ooit gekocht op een vakantie op Kreta. Blij dat ik het nu online kan bestellen. Heel leuk de kleine extraatjes die in de doos zaten!

Super snel en heerlijke producten!

Goede producten, netjes en snel verzonden

Kwaliteit olijfolie besteld voor een mooie prijs. Alles was netjes verzonden. Klein cadeautje erbij was een leuke verrassing.

Zoals altijd, nog nooit een probleem gehad!

Zoals hierboven vermeldt

Keurig afgeleverd

Netjes ingepakt en een snelle levering. De kwaliteit van de olijfolie is subliem, een heerlijke zachte smaak. Het enige nadeel is, dat je wel steeds je persoonlijke gegevens moet invullen, terwijl ik een account heb. Deze blijven er blijkbaar niet vast instaan.

Snelle levering en correct

Zoals omschreven, snel en correcte levering

Prima product!

Hele goede, snelle service. Echt de lekkerste olijfolie!

Het zijn hele fijne producten

Hele snelle service alleen probeer ik al een tijdje de body wash en de showen gel te bestellen maar helaas iedere keer uitverkocht ik hoop dat binnenkort wel te bestellen is Mvg tine rman

Top producten. Heel netjes verpakt.

Mijn bestelde producten zijn helemaal top. De klantenservice is ook super! Alles goed verpakt zodat glazen potten niet stukgaan.

Vlot bezorgd

Fijne lekkere olijfolie. Goede kwaliteit en niet duur. Snel bezorgd.

Heerlijke olijfolie, snelle levering top!

Zie hierboven

Onovertreffelijk

Wij en ons gezin kunnen niet meer zonder latzimas

Master Keulenstraat 41

8603EL Sneek