Netjes afgeleverd

Netjes ingepakt met een kleine attentie en op tijd afgeleverd.

TOP

Mooi olijfkannetje, goed verpakt en snel geleverd. Prima dus, zoals het hoort…..

Fijne producten en snelle levering. Leuke monsters erbij gedaan.

Prima bedrijf

Duidelijke web site snelle levering. Leuke attenties.

Snel geleverd, goede producten, proefmonstertjes ontvangen, lief!

nvt

Kwaliteit!

De olijfolie van olive-art in blik (is eigenlijk de beste plek voor olijfolie ) van Latzimas is geweldig van smaak en goede kwaliteit. Snelle levering en voor ons jarenlange betrouwbare service van deze partij, maakt het geheel compleet.

Fijne webshop met heerlijke olijfolie.

Deze zending was zo supersnel dat post.nl niet eens de tijd had om de levering door te geven.

Helemaal top

Ik heb vaker iets bij jullie besteld. Het is altijd perfect verzorgd. Met zelfs een klein cadeautje er bij

Goede kwaliteit en vlotte levering

In het algemeen alles prima. De olie dat ze verkopen in zeer lekker en de prijs is redelijk. Verzendkosten vallen ook mee en alles wordt netjes en safe verpakt en snel verzonden. Alleen jammer is dat de logo van PayPal is vertoont, maar je mag er niet mee betalen. Ook vreemd was dat ik kon mijn emailadres niet veranderen en ik moest een nieuwe account er voor maken.

Mijn ervaring is buitengewoon positief!!!

Ik heb geen enkele klacht over Olive-art!!

Positief

Snel en goed geleverd. Er zat onverwachts een leuke attentie bij!

Fijne olijfolie en snelle levering

Inmiddels meerdere keren olijfolie besteld tot tevredenheid. Duidelijke website en zeer snelle levering. Ook altijd een leuke attentie bij de bestelling!

Snel geleverd ! Fijne producten ! En altijd leuk dat er een cadeautje bij zit!

Perfecte service

Snel en lekkere olive oil

Hele fijne olijfolie en multi inzetbaar.

Deze olie “heb” ik van mijn orthomoleculaire therapeut. Hij gebruikt hem al jaren dus ik had zoiets van en als hij dat gebruikt, moet het wel goed zijn en dat is deze olie ook. Multi-inzetbaar voor zowel koud als warm en lekker fris van smaak en niet te zwaar. Ik koop alleen nog maar de 5-liter blik!

Geweldige olijfolie! Ik hou van Kreta

Goede levering Fijn dat het zonder account aanmaken kan

Perfect!

Zeer smaakvolle olijfolie snel geleverd en dat tegen een nette prijs, alleszins aanbevolen.

Uitstekende service

Snelle en adequate levering

Perfect cadeau, snelle levering en heel tevreden jubilaris

Bedankt! Het bestelde cadeau kwam zeer snel aan en onze collega was in de wolken.

5 sterren

Super goed verpakt, erg snel geleveed, duidelijke afspraken. Oftewel, kan niet beter, dus 5 sterren.

Helemaal tevreden

Olijfolie is heerlijk en werd snel bezorgd

Makkelijk via de site besteld, en snel in huis.

Makkelijk via de site besteld, en snel in huis.

Goede kwaliteit en snelle levering. En altijd een kleine verrassing bij de bestelde producten.

Goed georganiseerd

Duidelijke website en snelle levering

Uitstekende olijfolie, goede prijs en goede info en levering.

Dit is echt een prima biologische olijfolie. Inclusief verzending voor ongeveer 10 euro per liter is voor deze kwaliteit absoluut niet duur, integendeel.

Master Keulenstraat 41

8603EL Sneek