Geweldige service!

Mijn 5-literblik olijfolie werd snel en zonder beschadigingen geleverd. Ik zag dat er ook nog 2 proefsachets handcrème als extraatje in de doos lagen. Groot was echter mijn verbazing dat er bovendien een flesje heerlijke balsamico azijn meegeleverd was, waarvoor hartelijk dank! De olijfolie is overigens van uitstekende kwaliteit en bijzonder smaakvol.

Ben een tevreden klant

Voor de vijfde keer 2x5 ltr latzimas olijfolie besteld en het is beslist niet de laatste keer geweest. Van harte aanbevolen.

Niets op aan te merken

Snelle levering, keurig verpakt met een presentje.

Heerlijke en eerlijke producten

Heerlijke olijfolie. En sinds kort zijn er ook olijven beschikbaar! Heel benieuwd hoe die smaken.

top olijfolie

super lekkere olijfolie. De levering is ook snel.

Goede en snelle bezorging

Geweldig zoals de communicatie gaat met betrekking tot bezorgen. Heel leuk dat er altijd wel een verrassing bij de artikelen zit. Wil

Prima snel bezorgd ,leuk kadotje er bij

Prachtig

Prachtige plank van olijfhout. Echt heel mooi. Kwaliteitsproduct. Naast de drie mooie tapasschaaltjes. Blij mee.

Snelle bezorging

Goede kwaliteit olijfolie

Vlotte correcte levering

Snelle levering Alles goed en veilig verpakt. Geen plastic verpakking

Altijd een feestje om een pakket van Olive-art te ontvangen

De ene dag besteld, de volgende dag al weer geleverd. En dan is het ook altijd een feestje om zo'n pakket uit te pakken. De flessen olijfolie heel goed ingepakt per stuk en tussen al die flessen een klein cadeautje en dit keer ook een kortingsbon. Dat zijn de kleine dingen waardoor je altijd bij hun bestelt. Niet alleen super goede producten maar ook net dat leuke extraatje. Complimenten!

Uitstekende producten en prima service!

Uitstekende producten en prima service!

uitstekende service

In het weekend besteld en reeds op dinsdag geleverd in Belgie

Heel positief

Mooie kwaliteit en snelle levering

Prima ervaring.

Bestelling was ietwat verlaat, maar keurig daarvan telefonisch op de hoogte gesteld.

Olive-art weet het beste uit een olijf naar boven te halen..

Het is de beste olijfolie die ik ooit geproefd heb. Snelle levering, en een sympathiek contact.

Snelle bezorging, fijne producten

De bezorging was erg snel. De website is helder. Heerlijke olijfolie!

Snelle correcte levering. Netjes verpakt en zonder plastic

Snelle correcte levering. Netjes verpakt en zonder plastic

Helemaal prima!!!!

Snelle levering en prachtige producten

Dit was de eerste keer dat ik bij Olive-art heb besteld, heel specifiek vanwege een bepaalde olijfolie. De producten zijn snel en stevig ingepakt bezorgd. Een feest om uit te pakken. Er zat zelfs nog een kleine attentie bij. Naast de heerlijke olijfolie is ook de balsamico azijn fantastisch!

Heerlijk product en levering altijd keurig

Heerlijk product en levering altijd keurig

Gewoon goed

Zo als altijd snel en netjes

Superfijne producten en snel geleverd

Fijne producten, duidelijke website en bestelproces- verder supersnelle levering, dus duk 5 sterren waard

top en prima olijfolie

snel en redelijk goedkoop en de olijfolie is echt top

Perfecte olie, helaas verzendopties niet prettig

Voor de 2e keer bij Olive-art olijfolie besteld en echt mooie lekkere fluweelzachte olijfolie met een heerlijke smaak. Ik gebruik het voor mijn eten, voor tanden poetsen in combi met keltisch zeezout en voor mijn huid. Het laatste vooral in de koude maanden. Ik heb een beetje droge huid. Het trekt goed in - geen kleverig gevoel/geurtje, stukken goedkoper dan gangbare zogenaamde huidproducten. Telefonisch contact is klantvriendelijk en prettig. Verzending is snel. Het enige dat ik als minpuntje ervaar is de verzend/aflever optie. Je kunt niet kiezen voor een verzend/aflever optie. Pas nadat het pakket op de post is gedaan en er een track en trace link is verzonden, dan pas kun je kiezen waar het pakket afgeleverd dient te worden. En dat is op z'n zachts gezegd niet handig; want je bent verplicht de ontvangst van de link goed in de gaten te houden om indien gewenst het afleveradres aan te passen. Het laatste is deze keer dan ook misgegaan. Heb ik gelukkig weer recht kunnen trekken. Wat ik niet snap is waarom het zo lastig is voor Olive-Art om de verzendlink optie direct op hun website in te bouwen. Dit euvel is qua tijd inmiddels al voorbij aan: "we zijn ermee bezig..." uitspraak van de zoals eerder gezegd, klantvriendelijke dame. Ik hoop dat de eigenaren deze klacht wat serieuzer zullen nemen en er voor zorgen dat deze onhandigheid een meer praktische toepassing zal vinden. Met dank alvast :)

Master Keulenstraat 41

8603EL Sneek