Heerlijke producten en betrouwbare en vriendelijke service

Eindelijk producten die echt doen wat ze zeggen. Je merkt dat het natuurlijke producten zijn die heerlijk ruiken.

Heel positief !

Zeer goed verzorgd pakket en de levering was supersnel..bedankt

Goede eerste ervaring!

Duidelijke website en bestelproces, de olijfolie is heerlijk en hogere korting bij bestelling van 3 flessen in vergelijking met andere aanbieders. Erg attent is het kleine presentje bij de bestelling. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

Fijne producten, super snelle levering

Heerlijke goede bio producten! Service ook heel fijn!!!

De producten zijn weer met zorg en liefde ingepakt, dank jullie wel

Zie hierboven....de kleinkinderen vinden dit de lekkerste olijfolie van de hele wereld!

Heerlijk zacht met fijne nasmaak

Heerlijke olijfolie en heel snel geleverd, zelfs in deze moeilijke coronatijd. De doos was mooi ingepakt in olijfgroen inpakpapier en als verrassing zat er ook een flesje biologische balsamico azijn bij. Ik ga zeker vaker bestellen.

Kan niet beter

Niet op aan te merken

Heel blij met de producten van Olive-art.

Heerlijk geurende bodylotion en ook de handcrème heeft een lekkere geur.

uitstekend

snelle levering en de lekkerste biologische olijfolie

Super service

Geweldig zoals het verpakt was zowel het cadeau als de omdoos. Verder nog een fijne lippenbalsem cadeau, ook altijd fijn. Kortom: Geweldig

Olive-art is werkelijk een topbedrijf!

Ik sta iedere keer weer verbaasd hoe aantrekkelijk en vakkundig mijn bestelling is ingepakt en aankomt. Het is een genot om uit te pakken.

Goede ervaring

Bestelling kwam op tijd, zat prachtig verpakt en waarschijnlijk omdat ik een nieuwe klant ben zat er een leuk klein presentje bij, echt heel attent!

Keurig

Mooi afgeleverd.

Hele goede snelle service!

Fantastische produkten! Zorgvuldig ingepakt en heel snel bezorgd!

Top !

De bestelling kwam direct. Olie en honing zijn kwaliteitsprodukten. Hartelijk dank voor de goede service.

Uitstekende en snelle levering

Vandaag heb ik mijn bestelling ontvangen van 2 bestelde flessen olijfolie en gelijk uitgeprobeerd. Heerlijke zachte smaak.Tot mijn verrassing kreeg ik er een flesje met dressing kado bij. Mijn dank daarvoor. Chapeau Mvg, Wil Rietveld

Zoals altijd TOP

Ik bestel altijd mijn olijfolie bij Olive Art en naar volle tevredenheid. Alles klopt: product en levering. Ik heb nu ook de haarverzorgings producten besteld!

Zeer klantgericht

Snelle levering en zelf nog een cadeautje erbij!

Heerlijke producten en snelle levering

Had van vakantie op Rhodos bodylotion van Olijfolie en Aloë Vera meegebracht, heerlijk. Zocht dus een soortgelijk product, volledig geslaagd bij Olive-art. En de bestelling zo mooi ingepakt met leuke presentjes erbij, echt een aanrader hoor!

Snelle levering, eerlijke biologische olijfolie voor een redelijke prijs

Goed product voor redelijke prijs. Website overzichtelijk en snelle levering.

Snelle & correcte levering

-Snelle levering - correct - een fijne surprise werd toegevoegd, wat geapprecieerd werd - ook kwaliteit in de verpakking

Gewoon top!

Smorgens besteld de volgende dag in huis. Mooi verpakt en met een klein extraatje ook nog erbij! Bedankt voor de olijfolie, verrassing en het mooie fotokaartje met de nieuwjaarswensen! Ik kan alleen maar zeggen tot de volgende bestelling! Gewoon top!

Snelle levering en een top product

Super olie, altijd goed verpakt, en snel verstuurd! Aan te raden! Ik ben een terugkerende klant.

Op aanraden van mijn orthomoleculaire therapeut heb ik deze olie gekocht voor dagelijks koud en warm gebruik en ik ben zeer tevreden. Jullie geven snel antwoord op vragen en de levering is ook (navenant de tijd van het jaar) zéér snel. De attentie die erbij zat is ook goed bevallen, dank u wel. Ik komt terug.

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling

Na 4 dagen nog steeds niet mijn bestelling binnen .ik hoop dat mijn bestelling voor de kerst onder de kerstboom licht .

Master Keulenstraat 41

8603EL Sneek