Gewoon top

Heerlijke olijfolie. Snel geleverd

Snelle levering zelfs ten tijde van de Corona crisis en mooie producten

Na een wat langere levertijd vanwege drukte, wat begrijpelijk is, keurig geleverd met ook nog een leuk cadeau. Super bedankt en stay safe!

Snel en zonder fouten!

Plezier om hier te shoppen

Prima producten voorbeeldig verpakt en meteen verzonden.

Prettig, duidelijk en lekker.

Heerlijke olijfolie, een aanrader.

Snelle levering, mooi ingepakt. En bovenal heerlijke olijfolie

Snelle levering en heerlijke olijfolie

Snel geleverd, goede kwaliteit, goede prijs.

Goed geregeld, mooie producten

Keurig pakket en prachtig verzorgd !

Wat een prachtige flessen ziet er uit om meteen aan te beginnen. Straks even proberen met een stukje stokbrood met wat zeezout. We gingen met vakantie altijd naar Rethymnon, kan helaas niet meer. Maar op deze manier kunnen we via de smaak toch nog even naar het prachtige Griekenland !

uitstekende olijfolie

Super snelle bezorging, mooi ingepakt, uitstekende biologische olijfolie en rode balsamico.

Zelfs een klein flesje balsamicoazijn als kado gekregen top

super lekkere olijfolie

Ik ben dol op deze olijfolie! (heb gelijk maar 5 l. besteld ;-)) En wat ook fijn is: snelle levering. Ook de oregano en bergthee besteld, (je ruikt Griekenland)en de kalamata balsamico (even snel geproefd; lekker zuurtje en geen mierzoete balsamico)

Altijd stipt en correct geleverd.

De producten die Olive-art levert zijn van hoogwaardige kwaliteit. De bestellingen worden vlot verwerkt en de levering is in de meeste gevallen de volgende dag. De kwetsbare flessen zijn perfect verpakt en de doos met de verschillende producten is prachtig in Olive-art groen papier gewikkeld. Soms, helaas niet altijd, zit er nog een extra presentje bij de bestelling. Mensen van Olive-art ga zo door en graag nog eens biologische olijven in het assortiment opnemen.

Goede en lekkere olijfolie!

Meerdere jaren gebruiken wij deze olijfolie tot volle tevredenheid, en gebruiken in de keuken alleen nog maar deze olijfolie!

Het product is helemaal naar wens. Prima begeleiding. Bij invulling van de postcode was iets mis gegaan. Ben direct gebeld door de leverancier en hebben dat telefonisch opgelost. De dag daarop lag het pakketje op het juist adres. Geweldige service !!!

Uitstekend! Heerlijke en gezonde biologische olijfolie!!!

Ik zie graag de optie PostNL ontvangpunt opgenomen bij de bestellingen.

Heel fijnén non stukje zeep. Top.

Zeer prettig

Geweldige olie

kwalitatief hoogwaardige

Snelle levering van een prima produkt

Snelle levering van een prima produkt

Keurig en snel

Snel en netjes geleverd

Heerlijke olijfolie

Gebruik deze olijfolie een aantal jaren naar volle tevredenheid.

Vlotte levering - leuke verpakking. Goede prijs / kwaliteitsverhouding. Tevreden.

Goede producten, uitstekende verzending

1e bestelling deze week gedaan bij Olive-art. Pakket werd snel bezorgd en artikelen waren zeer goed verpakt. Ik zal deze webshop zeker aanbevelen bij anderen.

Zeer klantvriendelijk. Zelfs op zondag worden emails beantwoord. Snelle levering. Mooie producten en leuk extraatje van leverancier wordt erg gewaardeerd

Master Keulenstraat 41

8603EL Sneek