TOP! Πολύ ωραία προϊόντα και προσεγμένα

Mooie, overzichtelijke website, bestellen gaat eenvoudig en snel. De zending kwam zoals beloofd snel en erg goed verpakt. We gaan nu snel van de oliën, zout en kruiden genieten.

Top zaak!

Uitstekende kwaliteit!

Wat een mooie spullen

Fijne webwinkel met mooie spullen waar Ria Saltsidis desgewenst nog allemaal aanvullende informatie over geeft. Perfecte levering, aanrader!

Prima service en lekkere producten

De bestelling werd vlot geleverd. Heerlijke olie en olijven. Ook nog verrast met een kleine attentie. Zeker een aanrader.

De enige olijfolie die telkens weer mijn keuken-en eetplezier verhoogt

Heerlijke veelzijdige olie

Heerlijke producten

Heerlijke olijfolie, levering altijd mooi op tijd, echt een aanrader!

Gemakkelijke site, veel olijfolie sites vergeleken maar dit was 1 van de goedkoopste op dit moment. Snelle levering en goed verpakt.

Prima, biologische olijfolie. Heel lekker. Ook een hele goede prijs. Product wordt goed verpakt en snel verzonden.

Helemaal prima

Een heel goede en smakelijke, biologische, olijfolie, niet alleen voor dip, salade, maar ook bakken. Makkelijk te bestellen, snel en goed verpakt geleverd. Wat wil je nog meer?

Heerlijke olijfolie van excellente kwaliteit

Als diverse malen besteld en dit tot volle tevredenheid. Echte fantastische en perfecte olie. Snelle bezorging, kortom een aanrader voor iedereen die van kwaliteit houdt.

Snelle levering, goed verpakt

en nog een paar zakjes kruiden gratis er bij

Olijfolie: goede prijs-kwaliteit

De bezorgde blikken (5 liter) waren gedeukt. Het transportbedrijf (DHL?) is niet al te voorzichtig geweest.

Goede service, snel in huis en mooie producten

Netjes verpakt, snel geleverd

goede kwaliteit en snelle levering

Ik bestelde de minder zoute olijven, balsamico azijn en honing. Alles was goed verpakt. De olijven zijn heerlijk, de honing ook en de baslamico azijn heb ik nog niet geprobeerd.

Goede kwaliteit

Sympathieke club met echte en eerlijke producten. Zeer klanten vriendelijk!

Snelle levering en heel netjes ingepakt

Snelle levering en heel netjes ingepakt. En een plakbandje erop met dat het breekbaar is.

Heerlijke biologische producten en prima service

Heerlijke Griekse biologische producten en prima service. Altijd plezier om bij Olve-Art te shoppen. Alles is erg lekker, de verzending is razendsnel en zeer goed verpakt.

Heerlijk

De olijfolie gebruik ik al jaren naar volle tevredenheid. Heerlijk in koude bereidingen. De olijven gebruik ik ook al een aantal jaren, de smaak is geweldig. Kortom een dikke aanrader.

Top service, beste olijfolie!

Dit is veruit beste olijfolie die je kan krijgen. Echt heel lekker! Ook kruiden en honing van beste kwaliteit. Service is top en levering is altijd super snel. Ik raad olive-art iedereen aan!

Fijne producten en een uitstekende service.

Mijn bestellingen worden altijd snel verzonden goed ingepakt. De producten zijn van erg goede kwaliteit.

Heel blij met bestelde producten

De geur zorgt voor een ontspannen gevoel

Smaken super

Mijn bestelling was omgewisseld maar dat vond ik niet erg. Ik ga binnenkort weer bestellen.

Snel en fijne service. Top producten!

Product is zeer goed en de levering is zeer snel

Eerlijk bedrijf

Sturen de heerlijke olijfolie in vertrouwen op zonder vooruitbetaling, omdat ik niet internetbankier. Dit komt bijna niet meer voor. Koop al jaren 5 liter blikken, maar ze zijn steeds eerder op. Ik hoop dat deze aardige mensen nog lang zullen doorgaan.

Master Keulenstraat 41

8603EL Sneek