Correct

Mijn bestelling was niet aangekomen en was nergens terug te vinden. Hebben ze opnieuw besteld en opgestuurd. Top

Lucky Light is een bedrijf wat waar maakt waar die voor staat

Bij Lucky Light had ik de verkeerde lampjes besteld voor ik de plafonds , foute fitting . Lucky Luck wilde ze omruilen , maar dan waren de trafo,s die in de plafonds waren ingebouwd belangrijk omdat daarop nummers staan voor de correcte led lampjes . Het is ondoenlijk om de plafonds open te maken om de trafo,s te bekijken . Daarom vroeg ik aan Lucky Luck of de lampjes retour mochten , en ze het bedrag konden terug storten . Dit was binnen enkele dagen voor elkaar . Lucky Luck is een bedrijf dat een Radar Pluim verdient !!!

Lampen besteld, op tijd en goed verpakt aangekomen

Goede snelle service

Goede snelle service

Snelle en nette levering

Snelle levering. Paketje netjes ontvangen. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed bedrijf, levert snel en betrouwbare producten

Heb nieuwe verlichting gekocht bij Lucky Light. Alles kwam snel en goed verpakt binnen. Mooi spul.. Ben er heel blij mee!

Ruime sortering, snelle levering en uitstekende communicatie

Ik had een zeer prettige ervaring met Lucky Light, op het gebied van Led spot lampen bieden zij een zeer uitgebreid assortiment voor scherpe prijzen, dankzij de snelle levering konden wij tijdig onze nieuwe winkel openen

Snel, accuraat en topservice..

Na enkele maanden gingen een aantal lampen van een levering (LED) stuk. Geen punt, ik kreeg per direct een hele nieuwe zending, nog voordat ik de oude retour kon sturen. Ook geen punt dat ik een paar kapotte al had weggegooid, gewoon 100% snel opgelost zonder discussie. Top!

Wat langere levertijd maar product is zoals gehoopt

Snelle levering tegen marktconforme prijs

Website was makkelijk benaderbaar en duidelijk omtrent prijs en levertijd. Levering was op tijd en de prijs was schappelijk.

Uitstekende service en snelle levering van LED buitenverlichting

Uitstekende service bij het bespreken van de verschillende opties voor LED buitenverlichting en daaropvolgende snelle levering van een kwalitatief hoogwaardig product.

Altijd top service!

Ik heb hier al meerdere keren wat aangeschaft en de service is gewoon goed!

Goede product snel geleverd.

Een moeilijk verkrijgbare lamp (bajonet fitting) snel en goed geleverd.

hadden niet mijn directe keuze leverbaar maar wel een goed alternatief geboden. snelle levering.

Verschrikkelijk lage kwaliteit late levering

Het spijt me dit te zeggen maar de spot die ik heb besteld was van een veels te lage kwaliteit in verhouding met de prijs die ik er voor heb betaald. Daarnaast zou de levering binnen 2-3 werkdagen plaatsvinden en is niet aan deze belofte voldaan. Sorry maar helaas geen tevreden klant.

Prima service.

Lampen besteld en snel geleverd. Ook prijstechnisch prima in orde.

Veel keus

Goede website en veel keus. Aardige mensen bij het ophalen van het bestelde. Prettig dat ook particulieren terecht kunnen

Zoals altijd prima

Geweldig en snelle levering.

Prima product en voldoet aan mijn verwachtingen. Geeft een prachtig helder licht spreiding en is mooi dimbaar.

Verzending - snel en goed; advies - beperkt

Lucky Light levert snel, daarover geen klachten. Echter, als je advies wilt hebben over bepaalde keuzes, dan krijg je geen duidelijk natwoord en moet je alles zelf uitzoeken.

Duidelijkheid; uitstekende service en uitzonderlijk goed verpakt!! Top.

Snel, correct de bestelling afgehandeld

Goed breed assortiment in overzichtelijke website, goede afhandeling van de bestelling, prima verpakt. Geen klachten.

Goede winkel, je kunt zien dat er ervaring is in de project verlichting. Prijstechnisch zit je niet met overdreven hoge marges op E-groothandels daarom is het voor mensen uit het E-vak als ik aantrekkelijk bij jullie prive te kopen. Nadeel; * Verwijderingbijdrage wordt in de winkelwagen bijgeteld. ( heb bij Tu / Solar of andere groothandel nog nooit op geen enkel artikel verwijdering bijdrage moeten betalen). Voelt dus een beetje als excuus om wat extra inkomsten binnen te harken. * Dit is ook zo voor de veel belovende "kortingcode". Heb door de jaren heen al meerdere bestellingen geplaatst. Kortingcode ? waar dan. er staat nergens hoe die te verkrijgen. Ook niet op de factuur zodat je de kortingcode bij volgende aankoop kan gebruiken.

Verkeerde maat. Geen led

Niet als omschreven

Prima spullen en nette afhandeling. Levering duurde bij mij 20 dagen maar dit komt denk ik, doordat ik rond de kerst besteld heb.

Tweelingenlaan 67

7324 BK Apeldoorn

Over Lucky Light

Lucky Light is u graag van dienst bij het verzorgen van uw bedrijfsverlichting. Wij adviseren en leveren al ruim 20 jaar, waarbij wij ons onderscheiden met zeer scherpe prijzen, levering uit voorraad en ons lichtadvies op locatie. Wilt u de mogelijkheden voor uw onderneming op een rij laten zetten? Met ons lichtplan weet u precies welk licht u per ruimte kunt verwachten en welke besparingen u realiseert door toepassing van LED. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar voor levering van uw lichtbronnen; u bestelt eenvoudig en snel in onze webshop!