Correcte levering, goede prijs.

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Via een gebruikersvriendelijke website snel en probleemloos mijn keuze uit het gegeven aanbod kunnen doen. De levering van het bestelde was snel. Deze leverancier is zeer aan te bevelen.

Deskundig advies.

Zeer goede service, de medewerkers weten waar ze het over hebben. Ze hebben mij deskundig geïnformeerd, zodat ik de juiste keuze kon maken.

Lange levertijd op een standaard product

Standaard Halogeen lampjes besteld, gelukkig niet meteen nodig maar een levertijd van 2 weken is wel lang op dit product. Kostprijs is wel goed

Goede snelle service

Prima webshop.

Prima producten voor een goede prijs. Top.

Snel en goed

Overzichtelijk site, snel besteld snel geleverd niet duur

Goed, echter telefonische ondersteuning zou beter kunnen

Concurrerende prijzen en snelle levering, niks mis mee. Alleen de telefonische ondersteuning was niet helemaal wat ik eigenlijk verwachtte. Als particulier moest ik mijn vragen per mail stellen en kon dit niet telefonisch gebeuren. Dat is omslachtig, jammer en minder klantvriendelijk.

Jammer dat de verpakking open is geweest

Goede kwaliteit

De bestelde lamp bleek niet meer geproduceerd te worden. Er werd direct een alternatief geboden en dit alternatief werd al snel geleverd en gaf precies het licht dat we wilde krijgen.

zeer goed

zeer goed

Ok

Scherpe prijs (voor de lampjes die ik zocht)

Website is niet actueel vwb de voorraad. Zijn wel goed telefonisch bereikbaar voor uitleg.

👍🏼

👍🏼

Goede service snelle levering

Soepel en correct

Zo als het hoort.

Keurig, zakelijk, alles verliep zoals het hoort. Bij een vorige bestelling per ongeluk verkeerde lamp ontvangen, werd direct hersteld.

Verlichtingsrail

Snel en netjes geholpen

Voldoet volledig aan de verwachting

Goede site en keurige levering

Snelle levering zoals op website beschreven.

Prima kwaliteit.

Prima kwaliteit.

Vlotte service

Vlotte service, artikelen deugdelijk verpakt.

Duidelijke site en snelle levering

Kunnen vinden wat ik zocht op de duidelijke website. Snelle levering en de lampen waren goed verpakt.

Gewoon zoals het hoort.

Prima.

prima service, snelle levering

snelle levering en prima service

Tweelingenlaan 67

7324 BK Apeldoorn

Over Lucky Light

Lucky Light is u graag van dienst bij het verzorgen van uw bedrijfsverlichting. Wij adviseren en leveren al ruim 20 jaar, waarbij wij ons onderscheiden met zeer scherpe prijzen, levering uit voorraad en ons lichtadvies op locatie. Wilt u de mogelijkheden voor uw onderneming op een rij laten zetten? Met ons lichtplan weet u precies welk licht u per ruimte kunt verwachten en welke besparingen u realiseert door toepassing van LED. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar voor levering van uw lichtbronnen; u bestelt eenvoudig en snel in onze webshop!