goede service en snelle levering

Besteld en binnen de kortste keren was de bestelling al binnen. Producten zijn prima

De juiste producten, scherpe prijs, snelle levering

Ze hebben de juiste producten voor ons. Kom je er niet uit zijn ze altijd welwillend om je te helpen. Duidelijke uitleg. Scherpe prijs en snelle levering

Goede service en snelle levering

Meerdere malen hier besteld, altijd correct geleverd.

Prima prijzen, maar lang wachten op levering, zonder bericht!

Wat een vreemde zin in jullie (Kiyoh) mail: "Bent u tevreden over Lucky Light ? Dan zouden wij het zeer waarderen als u alsnog een beoordeling over ons wil invullen." Dus als ik ontevreden zou zijn, dan waarderen jullie mijn beoordeling niet???

Alleen de retourzending nog vergoeden

Het duurde erg lang voordat de bestelling er was en het was niet goed wat ze hadden geleverd

We hadden lampjes besteld en duidelijk gelet op de maat, maar die bleek niet te kloppen. Het duurde twee weken voordat we de lampjes in huis hadden. Nui zitten we nog te wachten op het geld wat we terug krijgen.

Helder te lampen werken niet... snel hersteld.

Lampen besteld. Snel geleverd. Helft was defect. Jammer..... Aansluitend heb ik contact gehad met Lucky Light (hun initiatief). Zaken zijn zeer snel rechtgezet en ik ben snel alsnog geholpen. Mijn complimenten.

zien - kopen - leveren

Goede website met ruim assortiment, vlotte professionele afhandeling, goede verpakking en zeer prettige communicatie.

Snel en goede levering

top geregeld en extra service

Zelfs de extra opmerking op het bestelformulier is aandachtig geleven en verwerkt

afspraken over leveringen zijn keurig op tijd

levering volgens de op de site aangegeven levertijden kloppen precies

Snelle levering en netjes behandeld

Vriendelijke klantenservice, slechtste levering ooit

Bestellen was makkelijk, klantenservice was vriendelijke maar de levering was zo ontzettend slecht. 1,5 week mee bezig geweest om mijn pakket te kunnen ontvangen, 7 verschillende mensen gesproken die allemaal iets anders zeiden aan telefoon! Lucky Light is top en zou ik iedereen aanbevelen maar het feit dat ze pakketjes leveren met GLS zou ik de volgende keer voor een andere webshop kiezen. Enige verbeter puntje voor lucky light zelf is dat een handleiding of installatie schema van de 3 fasenrail fijn zou zijn.

heel klantvriendelijk en de bestelling werd snel toegestuurd

prettig en aan te bevelen aan derden

afpsraak=afspraak en heel benaderbaar

Goede service.

Zo als het moet ,dus perfect.

Goede site,nette prijzen,goede kwaliteit,snelle levering

Gewoon goed voor elkaar!!

top!

Product was niet op voorraad maar uiteindelijk geleverd binnen de aangegeven datum en goed verpakt verzonden.

Waardeloos

Je wacht een maand op een bestelling om deze vervolgens gebroken in ontvangst te mogen nemen. Contact opgenomen met de klantenservice om dit te melden. Na mijn ongenoegen te uiten over de gang van zaken komt deze afdeling niet verder dan mij de opdracht te geven maar even een mailtje te sturen om mn geld terug te vragen. Dan heb je het wat mij betreft niet begrepen. Er wordt op geen enkele manier meegedacht om een oplossing te bieden. Kortom waardeloos.

een hele goede service

prettig bedrijf, meedenkend en oplossingsgericht.

Vriendelijk behulpzame klantenservice

We moesten voor mijn ouders een lampje hebben , waar eigelijk niet meer aan te komen is , zij hebben het uiteindelijk nog ergens vandaan getoverd , hele goede service en vriendelijke werknemers ,

Precies geleverd wat besteld is, en snel in huis.

zeer correct service

prima service

Matig

Levertijd moet sneller kunnen!

Tweelingenlaan 67

7324 BK Apeldoorn

Over Lucky Light

Lucky Light is u graag van dienst bij het verzorgen van uw bedrijfsverlichting. Wij adviseren en leveren al ruim 20 jaar, waarbij wij ons onderscheiden met zeer scherpe prijzen, levering uit voorraad en ons lichtadvies op locatie. Wilt u de mogelijkheden voor uw onderneming op een rij laten zetten? Met ons lichtplan weet u precies welk licht u per ruimte kunt verwachten en welke besparingen u realiseert door toepassing van LED. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar voor levering van uw lichtbronnen; u bestelt eenvoudig en snel in onze webshop!