Top en snel !

Snel geleverd na bestellen !

Prima levering

LED-TL gekocht, scherpe prijs en snelle levering. Werkt uitstekend. Prima verpakt en goede communicatie. Zeer aan te bevelen.

Goede prijs. Snelle verzending.

Betaalbare prijzen, prima producten, zeer correcte afhandeling.

1 Led buis beschadigd aangekomen. 3 dagen later nieuwe in huis. Gewoon prima service.

Prima product

Overzichtelijke website met een groot assortiment. Eenvoudig bestellen, betalen en zeer snel geleverd ! Meubelspot Alu Geschuurd 12V 15CM AMP + Lamp 20W Degelijke meubelspots mooi aluminium met een matte afwerking. Montage is heel gemakkelijk.

snel, makkelijk en goed.

gewoon goed afgehandeld.

Goede site met goed aanbod van ook LED-lampen, iets wat ander sitess niet altijd kunnen.

Zie de titel, dekt precies de lading

Ondanks de vakantie alles toch nog de zelfde week correct geleverd.

Ondanks de vakantie alles toch nog de zelfde week correct geleverd.

Ook telefonisch correct te woord gestaan.

Keurig bedrijf naar mijn mening. Eerst telefonisch contact opgenomen om na te gaan of ik wel de juiste spots had uitgekozen. Samen erna gekeken en besteld. En binnen enkele dagen binnen. Prima geregeld!

zeer goede service

erg goede service

Heel goede prijs, en snelle levering!

Ik was op zoek naar Philips MasterLED lampen, en na wat zoekwerk kwam ik bij dit, op dat moment bij mij onbekend, bedrijf terecht. De lampen waren een stuk goedkoper dan bij andere webshops, dus was de keus snel gemaakt. Twee dagen erna had ik de lampen in huis, perfect!

Wat in voorraad is wordt snel geleverd , de artikelen die hier niet voorradig zijn bestel ik elders.

Prijzen zijn over het algemeen goed. Assortiment zeer uitgebreid. Levering verloopt vlot. Producten waarvan de levertijd onbekend is bestel ik elders.

Was een probleem met een levering maar netjes opgelost door een alternatief .

Na bestelling de volgende dag al het pakket in huis.

Snel goedkoop en duidelijk

Goede ervaring snelle levering en duidelijke website. Niks op aan te merken.

snelle levering en niet duur

De lampen werden netjes en snel bezorgd ze waren de goedkoopste die ik op het internet kon vinden.

Een bedrijf met prima service

Heb de bestelling keurig op tijd en

Breed assortiment voor nette prijs

En advies zonder ingewikkeld gedoe

In een woord gewoon goed

Lampen ontvangen keurig netjes enkel 1 lamp defect en na contact kostenloos een nieuwe lamp ontvangen

Super Goed en voordelig

Goede website, snelle levering

Artikel wat ik zocht snel gevonden, snel geleverd, tevreden!

Vlotte levering

Helaas bleef dhl in gebreke door te melden dat we niet thuis waren. Wij waren er wel. Heb daar een klacht neergelegd.

alles prima

duidelijke website ,goede prijs en snelle levering.

Prima service. Artikel op-> alternatief en verschil terug gestort!

Mijn bestelde lamp was er niet. Gemaild en gebeld vanuit lucky light. Daarna alternatief snel verstuurd en verschil terug gestort. Top.

Tweelingenlaan 67

7324 BK Apeldoorn

Over Lucky Light

Lucky Light is u graag van dienst bij het verzorgen van uw bedrijfsverlichting. Wij adviseren en leveren al ruim 20 jaar, waarbij wij ons onderscheiden met zeer scherpe prijzen, levering uit voorraad en ons lichtadvies op locatie. Wilt u de mogelijkheden voor uw onderneming op een rij laten zetten? Met ons lichtplan weet u precies welk licht u per ruimte kunt verwachten en welke besparingen u realiseert door toepassing van LED. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar voor levering van uw lichtbronnen; u bestelt eenvoudig en snel in onze webshop!