Had iets via de website besteld en betaald. Pas na een aantal dagen krijg ik bericht dat het artikel niet leverbaar is. Overigens kwam het geld toen snel terug.
Wat vervelend om te horen dat een artikel niet meer leverbaar was. Gezien de hoeveelheid producten die wij aanbieden kan dit inderdaad wel eens voorkomen. Wij proberen altijd z.s.m. de levertijd voor u te achterhalen en te bevestigen. Wanneer er iets niet naar wens gaat proberen wij dit altijd zo goed en snel mogelijk met u op te lossen. We hebben daarom na contact met u over de mogelijkheden z.s.m. het bedrag weer teruggestort.
Punctuele uitvoering en snelle levering. Zoals ik ook in het verleden heb ervaren
Altijd goed om te horen dat alles naar wens verloopt. Graag zien wij u terug in onze webshop!
Goede adviezen bij het omzetten van alle halogeenverlichting naar led-verlichting gekregen. Correcte afhandeling van onze bestelling en betaling. Een aanrader.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat wij u zo goed hebben kunnen adviseren en helpen. Graag zien wij u terug in onze webshop!
Mijn vraag over een 3 fasen licht rail is perfect behandeld. En de service achteraf was ook snel en correct.
Bedankt voor deze super beoordeling. Wij doen elke dag ons best om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en de beste service te bieden.
Bij Lucky Light waren deze lampen voordeliger, dus besteld en de bestelling was ook heel snel binnen. Voldoet helemaal aan de verwachtingen, Dank u
Goed om te horen dat wij aan alle verwachtingen voldoen. Wij proberen inderdaad altijd de scherpste prijs te bieden. In veel gevallen zijn wij goedkoper dan menig concurrent. Heb je een product elders goedkoper gezien? Vul dan onze 'Elders Goedkoper?' pagina in: https://www.luckylight.nl/elders-goedkoper Wij proberen dan een gelijkwaardig of beter aanbod te doen. Let op: vul alle gegevens juist in en stuur een EAN-code mee.
Verzending vroeg wat meer tijd maar verder top
Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij hebben een zeer ruim assortiment. Hierdoor heeft u veel keus, maar u kunt begrijpen dat wij niet alles op voorraad kunnen houden. In de meeste gevallen kunnen ook niet voorraad producten al binnen een aantal dagen leveren. Helaas lukt dit niet altijd, waardoor een enkele bestelling wat langer duurt dan gemiddeld. Heeft u haast met een product? Neem dan voor bestellen contact met ons op en wij zoeken de levertijd voor u uit!
Ik wilde wat ruilen en ze waren net zo vriendelijk en meedenkend als wanneer je wat koopt. Heel fijn.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij proberen inderdaad altijd met u mee te denken. Bij twijfel neem dan altijd voor bestelling contact met ons op. zodat wij met u kunnen meedenken. Dit scheelt onnodig retourneren, dit is wel zo milieuvriendelijk.
Klant vriendelijk
Fijne webwinkel!zouden alleen wat minder verpakking kunnen gebruiken.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat betreft de verpakking. Wij proberen altijd zuinig om te gaan met verpakken en waar het kan proberen wij verpakkingsmateriaal te hergebruiken. Echter is verlichting zeer breekbaar, wij proberen dit dus altijd zo goed mogelijk te verpakken, zodat uw product ongeschonden aan komt.
Goede service, snel contact en retourneren geen probleem, ook niet na meerdere keren. Aanrader
Fijn dat alles altijd naar wens verloopt. Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Helaas geen goede ervaring. 3 open besteld, met mededeling dat ze snel geleverd konden worden. Dag ernaar twee kleine lampen ontvangen, waarvan bij 1 aansluitpunt er al afgebroken was. Lamp die ik nodig had staat helaas nog steeds in backorder en komt pas eind van de maand, dus paar weken moeten wachten.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat niet alles naar wens is verlopen. Wij hebben dit uitgezocht en het blijkt dat: • één van de bestelde producten op "Op Aanvraag" stond. Dit houdt in dat wij de levertijd bij de leverancier moeten opvragen en dat wij niet precies weten wanneer wij het product kunnen uitleveren. • bij het nakijken van de bestelling hebben wij geen mededeling van u gevonden. • het kan weleens voorkomen dat er een lampje kapot is gegaan bij transport. Neem dan direct contact met ons op zodat wij dit z.s.m. met u kunnen oplossen. Helaas is dit niet gebeurd. Wij hebben geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen, om tot een passende oplossing te komen, maar helaas was u niet bereid om met ons te praten. Tevens was u via de mail niet bereid tot een passende oplossing te komen. Wanneer er iets niet naar wens verloopt of u een defect item ontvangt, neem dan altijd direct telefonisch of via de mail contact met ons op, zodat wij samen tot een passen oplossing kunnen komen.
Na bestelling van een tweetal lampen bleek de productomschrijving op de website niet helemaal correct waardoor de lampen niet in het armatuur pasten. Na kontakt met de klantenservice zijn door Lucky Light vervangende (wel passende) lampen uitgezocht en vervolgens kosteloos toegezonden. Dit zónder dat de eerder geleverde lampen retour dienden te worden gestuurd. Wat een uiterst correcte en klantvriendelijke afhandeling !!
Wat vervelend om te horen dat de informatie niet klopte en hierdoor een bestelling niet goed is gegaan. Gelukkig hebben wij dit snel en naar tevredenheid met u kunnen oplossen. Mocht u informatie missen of merken dat dit niet klopt? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken het voor u uit en indien nodig passen wij dit z.s.m. aan op onze website.
spullen waren netjes en snel binnen
Bedrijf verkoopt ook niet gangbare lampen.
Wij bieden inderdaad een uitgebreid assortiment aan lampen en armaturen. Hierdoor kunnen wij vaak ook de minder standaard lampen leveren. Let wel op, want de levertijd kan hierbij wat langer zijn dan gemiddeld.
Mooie vervangers voor de oude HPL lampen kunnen vinden. Goed verpakt en na enkele werkdagen branden onze oude straatverlichtings armaturen prachtig mee.
Goed om te horen dat u de juist vervanger voor uw oude lamp heeft kunnen vinden. Mocht u toevallig een product niet kunnen vinden of twijfelt u over de juiste lamp of verlichting? Neem gerust contact met ons op!
Al jaren bestellen wij alle lampen bij Lucky Light. Ze leveren prima op tijd en de prijs is goed.
Wat fijn om te horen dat jullie al jaren klant bij ons zijn en zo tevreden zijn. Wij doen elke dag ons best om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn en de beste prijzen te bieden. Graag zien wij jullie terug in onze webshop!
Na een verkeerd geleverde lamp snel de goede geleverd zonder kosten en mocht de oude behouden. Zwaardere trafo geleverd dan besteld, want dat type was niet meer leverbaar. Ook zonder bijkomende kosten
Wat vervelend om te horen dat er een verkeerde lamp gestuurd was. Gelukkig hebben wij dit snel naar tevredenheid kunnen oplossen. Veel plezier met het product.
Lamp besteld en ontvangen
Dit is niet de eerste ervaring met Lucky Light het is een prima bedrijf ik heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf.
Klein probleem gekend doordat één van de bestelde lampen defect bleek te zijn. Uiteindelijk heeft men dit op een professionele manier opgelost.
Wij weten niet precies was hier mis is gegaan, maar dit is niet onze normale manier van handelen. Inmiddels hebben wij contact gehad met de klant en dit naar tevredenheid opgelost. Wij hebben kosteloos een nieuwe lamp naar de klant gestuurd. Wij zijn blij dat we dit naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Wanneer er iets niet goed is gegaan bij een bestelling of levering, neem dan eerst contact met ons op, zodat wij dit gezamenlijk kunnen oplossen.
Originele beoordeling
Na plaatsing van 6 identieke lampen blijkt één ervan niet naar behoren te werken. Na telefonisch contact wil men echter geen nieuwe lamp onder garantie opsturen. De defecte lamp omgewisseld van positie met de andere lampen die het wel perfect doen, maar steeds dezelfde lamp weigert te functioneren. Volgens medewerker Lucky Light heeft dit te maken met de installatie, maar niet met de lamp op zich ???
Wij weten niet precies was hier mis is gegaan, maar dit is niet onze normale manier van handelen. Inmiddels hebben wij contact gehad met de klant en dit naar tevredenheid opgelost. Wij hebben kosteloos een nieuwe lamp naar de klant gestuurd. Wanneer er iets niet goed is gegaan bij een bestelling of levering, neem dan eerst contact met ons op, zodat wij dit gezamenlijk kunnen oplossen, alvorens u een beoordeling invult.
Duidelijke website. Correcte levering. Snelle en correcte service.
Fijn bedrijf
Goed en snel
prijzen kloppen en goede producten. Fijne webshop!
Ik zocht en vond moeilijk verkrijgbare TL-buisjes die uit productie zijn of gaan. Ze werden vlot geleverd (nu al 2x). De eerste keer werd ik bij een verwachte geringe vertraging meteen geïnformeerd en werden ze toch nog ruim voor de voorspelde datum bezorgd. Vragen worden prompt beantwoord en het is fijn om een contactpersoon te hebben. Daarnaast zijn de prijzen bijzonder schappelijk!
Wij zijn blij om te horen dat u het product toch bij ons hebt kunnen vinden. Wij bieden inderdaad een ruim assortiment aan verlichting, waardoor wij vaak ook niet standaard lampen kunnen leveren. Daarnaast bieden wij onze klanten ook nog eens zeer scherpe prijzen. Bedankt voor uw beoordeling!
Tweelingenlaan 67
7324 BK Apeldoorn
Lucky Light is u graag van dienst bij het verzorgen van uw bedrijfsverlichting. Wij adviseren en leveren al ruim 20 jaar, waarbij wij ons onderscheiden met zeer scherpe prijzen, levering uit voorraad en ons lichtadvies op locatie. Wilt u de mogelijkheden voor uw onderneming op een rij laten zetten? Met ons lichtplan weet u precies welk licht u per ruimte kunt verwachten en welke besparingen u realiseert door toepassing van LED. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar voor levering van uw lichtbronnen; u bestelt eenvoudig en snel in onze webshop!