prima service

Voorgaande bestelling gebruiken voor nieuwe bestelling, fijn!

Top !

Snelle levering, prima kwaliteit.

Prima keus, prima prijs. Volgende keer weer.

Heel tevreden met kiezen op de website, het grote assortiment en de snelle en correcte levering. Jammer dat ik een bestelling niet meer kan ophalen aan de Laan van de Dierenriem.

Snelle levering en uiteraard zeer voordelig

Niets aan toe te voegen ;)

Correct en snel

Betaalbaar en goed

aangenaam contact met helpservice en goede kwaliteit, snelle levering, gewoon top

Levering zoals het hoort, produkt naar wens

Snelle levering, goed product

Correcte afhandeling, snelle service, scherpe prijs.

Ik kocht een pakket LED-lampjes bij Lucky Light voor een prima prijs. Werd snel geleverd. Jammer genoeg bleek een van de lampjes defect te zijn. Ik heb dit vrijdagavond gemeld en ontving maandagochtend de verzendbevestiging van een vervangend exemplaar, dat ik inmiddels in huis heb. Heel netjes.

Scherpe prijs en snelle levering

Niks aan toe te voegen

Zeer positief

Gevonden wat ik zocht. Snel geleverd.

Gevonden wat ik zocht. Snel geleverd.

prima service en levering

prima service en levering

Netjes volgens afspraak gegaan!!

Duidelijke site, en netjes op tijd bezorgd! Netjes en tevreden.

Telefonisch contact was buitengewoon vriendelijk en kundig. Perfect verpakt en een goede prijs. Ben zeer tevreden.

Alles prima, zoals verwacht.

goed geregeld

alles prima geregeld

Prettige zaak

Inmiddels als particulier een aantal bestellingen gedaan bij Lucky light. Telefonisch prima uitleg gekregen, verzending gaat snel en de prijzen zijn ok (niet de goedkoopste, zeker niet de duurste, maar service mag ook wat kosten). Voor het eerst heb ik een deel van een bestelling terug moeten sturen (na een fout van mij). Ook de retour werd snel verwerkt en het bedrag snel terug gestort.

Heel goed !,

Heb een hanglamp besteld, werd vlot geleverd maar helaas bleek hij/zij? bij de fitting defect te zijn. Werd heel vlot geregeld ! Een pracht bedrijf zeer tevreden! C.W.B.

Goed verpakt

Tevreden breekbare spullen goed verpakt Op tijd binnen ( de gestelde termijn) En de bestelling klopte

snel en goed

zeer tevreden

Wordt snel gereageerd op de mail en ook nog de goede prijzen

Had 4 offertes gestuurd waarvan lucky light als eerste reageerde. De overige reageerde niet of met veel vertraging. Voortaan alleen lucky light nog om offerte vragen!

Super service

Snelle levering, netjes verpakt, goed spul, zeer goede service !

Goede prijs/kwaliteit.

Snelle levering. Top!!

Snel en goedkoop

Goed en giedkoop

Tweelingenlaan 67

7324 BK Apeldoorn

Over Lucky Light

Lucky Light is u graag van dienst bij het verzorgen van uw bedrijfsverlichting. Wij adviseren en leveren al ruim 20 jaar, waarbij wij ons onderscheiden met zeer scherpe prijzen, levering uit voorraad en ons lichtadvies op locatie. Wilt u de mogelijkheden voor uw onderneming op een rij laten zetten? Met ons lichtplan weet u precies welk licht u per ruimte kunt verwachten en welke besparingen u realiseert door toepassing van LED. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar voor levering van uw lichtbronnen; u bestelt eenvoudig en snel in onze webshop!