Simpel en snel

Nog vlak voor de vakantie een airco voor de caravan besteld en was keurig op tijd bezorgd

Prachtig.

Mijn airco werd geleverd zoals afgesproken. Goeie service. Voor herhaling vatbaar.

Prima site en goede prijs kwaliteit

super goede snelle levering

Ik heb een wasmachine gekocht Dat had ik veel eerder moeten doen

Goede, snelle levering van een prima product.

De levering van het product ging prima en was sneller dan verwacht. Het product is van uitstekende kwaliteit.

Perfect geholpen. Ik zocht een caravantrapje wat overal uitverkocht was, eerst gebeld, teun had hem nog 1tje, mijn naam erop gezet en ik direct online besteld en betaald. Wij super blij nu kan de hond goed de camper in. Super geholpen

Top stoeltjes

Snelle levering, goed verpakt. Vandaag de stoeltjes meegenomen naar het strand. Echt top!!

zeer goed

De winkel zit er super uit lekker de ruimte om rond te lopen en alle spullen staan er en netjes met de prijzen goede parkeer plaatsen en de koffie is goed.o

Snelle levering ,vlotte service

Precies wat je er van verwachten mocht.

Bestelling werd de volgende dag afgeleverd. Inmiddels terug van vakantie en de strandstoelen bevielen uitermate goed. Erg licht, dus eenvoudig mee te nemen naar het strand. Gewoon prima!

Snelle levering en keurig verpakt!

Duidelijk website!

Stoeltje had wat hoger moeten zijn.

Stoel bevalt goed, mooie kleur, handig te vervoeren maar zou makkelijkr voor mijn man als het hoger zou zijn. Hij heeft moeite met opstaan.

Correcte afhandeling

Prima snelle levering

Prima, snelle levering.

Goed op de bezorging na

Snel geleverd jammer dat het pakket in de regen bij de voordeur werd neergelegd dus de verpakking was een papzooi ik snap dat jullie hier niets aan kunnen doen mvg Andre Brugman

werd correct direct en snel geleverd

Top product

Tafel deed geheel volgens verwachting

Snelle levering. Prima prijs.

Snelle levering. Prima prijs.

fantastisch geholpen

nadat ik deels het verkeerde artikel ontving is dit super opgelost.

Onberispelijke afhandeling van de bestelling

Prima bestelprocedure, uitstekende afhandeling. En: goede spullen!

Alles werkt naar behoren

Aan te raden!

TEUN een goede site voor goede camping spullen. Leveren ook snel. Bedankt!

Snelle levering en goede service

Perfecte service!

Vlotte afhandeling bestelling, door adresfoutje per abuis door PostNL niet afgeleverd, maar retour TEUN gestuurd ... Na telefonisch overleg met vriendelijke en begripvolle medewerker zonder probleem en zonder extra bezorgkosten opnieuw naar juiste adres gestuurd, waarbij ze bij TEUN zelf even het adresfoutje hebben gecorrigeerd op de doos. Verder ook nog prima product, waar we heel blij mee zijn! Kortom: perfecte service!

Mijn bestelling verliep makkelijk en had hem binnen een paar dagen in huis. Hetgeen wat ik had besteld voldeed ook aan mijn verwachtingen.