De bestelprocedure via de website is overzichtelijk en verloopt vlot.

Cf. de samenvatting in één zin!

Goede service en snelle levering

Tevreden klant

Prima materiaal

Vlotte levering

Prima Website

Duidelijke en prima Website

Prima product, goed verpakt!

Helemaal tevreden

Top service !!

Snelle levering en goede kwaliteit

Bestelgemak en vlotte levering

Op het laatste moment nog een sunblocker besteld en mooi voor vertrek thuisbezorgd.

Snelle levering en prima service

Mijn bestelling was binnen 3 dagen binnen. Helaas moest het retour omdat het niet paste. Was geen probleem en binnen paar dagen was het geld terug gestort .

Vlot en correct.

Perfect en correct.

Snelle bezorging

Ik heb een reservewiel beugel besteld. Snel geleverd. Bijgevoegde Handleiding was duidelijk en montage was daardoor niet moeilijk.

Geweldig en een snelle levering

Kwaliteit en tegen een marktconforme prijs voor herhaling vatbaar

Vriendelijk en super snel!

Perfect!

Klantvriendelijk en uitstekend contact

Het probleem met onze stoelen zeer snel en naar volle tevredenheid opgelost.

Foutieve levering, perfect opgelost

Model Barletta stoelen besteld. Model Marseille ontvangen. Na telefonisch contact met klantenservice (Milan) perfect geholpen en direct de fout hersteld en de juiste stoelen diezelfde dag nog verstuurd, zodat we ze de volgende dag in huis hadden. Perfect opgelost! Goed opgelost

Top geholpen!

Gebeld of ze mijn bestelling meteen wilden opsturen en gelijk geregeld. Super gewoon.

super service

Ik had 2 parasolgrondpennen besteld en kreeg de verkeerde geleverd. Na een e-mail gestuurd te hebben, kreeg de volgende dag antwoord dat ze de goede zullen sturen. wat een goede communicatie en service Intussen heb ik de goede gekregen. en ben er erg blij mee.

Voortent dorema teun maat 10

Voortent Dorema teun maat 10 gekocht. Nu wilden wij een uitbouw en besteld maar de levertijd is ontzettend lang. Vorig jaar besteld. Zou half april 2022? komen maar helaas wordt nu in de maand mei 2022. Voortent hele goeie kwaliteit.

2 campingstoelen besteld. Werden snel en goed verpakt geleverd. Prima stoelen ook, voor een goede prijs.

Super service

Ik had een probleem met mijn pannen en kreeg meteen een hele nieuwe set opgestuurd

Onze ervaring met Teun is geweldig. De bestelling was er heel snel en alles was uitstekend verpakt en zag er netjes uit. We hadden een voetenbank besteld wat je gelijk aan de tuinstoel kon bevestigen, maar wilden dit toch ruilen voor een losse voetenbank. Dit was geen enkel probleem, de losse voetenbank kostte 5,- euro extra en de kampeerspecialist Teun nam de verzendkosten voor hun rekening. Bij iedere mail hadden we gelijk contact en kregen we correct en vriendelijk antwoord. Dus wat ons betreft: Koop en bestel bij Teun.

zeer goed want het is goede kwaliteit

alles was goed

Geweldig.

Meerdere malen kampeerartikelen daar gekocht. Naast een prima prijs, snelle levering óók een webshop waar gestelde vragen adequaat en snel worden beantwoord, Chapeau !

Hele goede en snelle service

Wij hebben een Thule rainblocker gekocht en er bleken onderdelen te ontbreken. 's Avonds een mail naar Teun gestuurd en de volgende dag al een reactie van de klantenservice dat ze de ontbrekende onderdelen al hebben opgestuurd. Dat is top!

fijne service

thule zijkant besteld. bij uitpakken bleek er een gaatje in het raam te zitten, zonder enige probleem is deze in enkele dagen door TEUN.nl vervangen door een nieuwe. Super snelle goede persoonlijke service. zeker een aanrader, en de producten zijn scherp geprijsd