Erg fijn zaken doen

Omdat ik wat onduidelijkheid had over de levertermijn van 3 stoeltjes, had ik even gebeld. De medewerker was zelf even gaan kijken om zeker te weten dat ze op voorraad waren. Omdat we van het weekend weg gaan op vakantie, was het belangrijk dat ze op tijd kwamen. De medewerker verzekerde me dat ze gelijk met de post meegingen (ook al was ik aan de late kant). Bestelling geplaatst en netjes de volgende ochtend afgeleverd. Verder netjes verpakt. Goede binnenkomer. Ik ga zeker vaker hier bestellen.

Fantastische klantenservice

We hadden op het nippertje wat besteld voor onze vakantie. Nu bleek helaas de stoelen nog niet geleverd te zijn door de leverancier aan Teun. Na een telefoontje over de evt. verzendtijd, hebben ze met de leverancier geregeld dat het rechtstreeks van hun verzonden werd, en zo nog op tijd voor dat we weg gingen. Ontzettend geweldig. Dikke 10!

Je word goed geadviseerd over een product je nodig hebt.

OP tijd, snel en goed

Snel geholpen en mooie prijs.

Aanrader

Uitstekende levering

Zonder vraag uit hun zelf de levering in gang gezet!

Fietsdrager gevonden voor een mooie prijs en snel geleverd.

Jullie zijn goed klantgericht

Voorraad was op en we werden door Teun gewaarschuwd dat het product er weer was. Dit waardeer ik enorm!

Uitstekend!!

‘s middags besteld en daags erna ‘s morgens geleverd! Alles tot in de puntjes geregeld!

uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang en levering.

Prima service en uitermate snelle levering.! Top

Van Transmission kreeg ik op maandag het bericht dat de zending vertraging had opgelopen.

Maandag, de 5de dag na mijn bestelling was de zending manco bij Transmission in Weert. Dinsdag werd het product correct afgeleverd. Jammer dat de inruil van mij zware accu niet gold voor de webstore bestelling de powrrXtreme X20. Scheelt mij toch 25 euro.

Bo-Camp Saint Tropez strandstoel - rood

Fantastische stoel. Dicht bij de grond. Van zitten tot liggen. Maar dan moet je wel je zwembroek bij je hebben. Oeps. Ik heb 2 stoelen gebundeld met riempjes en ok 1 stoel voorzien van draagriem. Hiermee draag ik beide stoelen van een gezamenlijk gewicht van 5 kg. Terwijl mijn handen vrij zijn. Even puzzelen op de vrij op de markt te krijgen riempjes en draag riem en klaar om te dragen. Gaat uitstekend en handen vrij om tas te dragen. Zelfs mijn vrouwelijke partner met gevoelige rug kan ze dragen. Top product. Ik zou het als exploitant verder ontwerpen om op de rug te kunnen dragen.

Snel, goede service en zeer vriendelijk!

Enkele dagen geleden bij Teun 2 kacheltjes besteld. Eergisteren binnen, 1 kacheltje geleverd. Meteen gebeld. Krijg ik meneer Frank van der Ven aan de telefoon. Binnen 1 minuut alles geregeld. Zojuist 2e kacheltje binnen gekregen. Waar mensen werken kunnen fouten worden gemaakt! Uitstekende service en razendsnel gereageerd. Daar kunnen héle grote kampeerwinkels een voorbeeld aan nemen! DANK!

Op tijd geleverd

De levering was goed, maar door de regenval van afgelopen nacht, heeft de luifel veel gelekt aan de caravanzijde, over de hele lengte

Snelle verzending en vlotte levering (Dank Post NL)

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Perfecte snelle levering

De correctie van mijn postcode werd vlot, vriendelijk en correct verwerkt. De accu werd snel en goed afgeleverd. De inbouw was probleemloos. Ik moet nog in de praktijk ervaren of de beloofde kwaliteit ook realiteit wordt, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Klantvriendelijkheid, komen afspraken na

Zeer klantvriendelijkheid bedrijf, komen gemaakte afspraken na levering snel.

Er werd speciaal voor ons artikel in webshop aangemaakt

Uitstekend geholpen

Ik heb een TEUN Luxos camper kluis aangeschaft. De bijgevoegde handleiding was niet helemaal duidelijk hoe de bijgeleverde sleutel gebruikt moest worden en wat te doen met de USB aansluiting. Na mijn vraag op de mail gezet te hebben werd ik snel daarna gebeld en heeft TEUN het prima uitgelegd hoe het allemaal werkte. Dat noem ik klantenservices. Een 10 met een griffel.

Ik koop teun leverd, niks meer niks minder

Uitstekende service.

Pakket was niet aangekomen, maar is uitstekend opgelost.

Snelle levering, goed product

Makkelijke site om te bestellen. Snelle levering. Goed product.

Top geregeld

Snel geregeld

Fantastische snelle en goede service en snelle levering!

Fantastische snelle en goede service en snelle levering!

goede ervaring.