2 prachtige grey & houtlook campingkasten gekocht.

Op één top zat een lichte kras en op één plankje zat een kleine beschadiging bij de rand van metaal. Contact gezocht om te vragen of het zo snel in gebruik krast,maar mij is gezegt van niet. Dit moest dan al in de fabriek gebeurt zijn. Ik mocht het retour doen, maar ik moest een caravan inpakken voor transport naar zuid frankrijk. Daar was geen tijd meer voor, dus beschadigde plankje gaat onderin en boventop zet ik wel wat op. Dus het had vervangen kunnen worden. Nu maar inderdaad hopen dat als er gebruik van wordt gemaakt in de maand Juli dat het niet erg snel krast en er dan niet meer netjes/nieuw uitziet. Maar zelfs dan mocht ik nog contact met jullie opnemen, dus goede service. Mvg Yolanda

Zit nog steeds met een niet correct werkende t.v.

Na aankoop aangegeven dat de geleverde Travel Vision Smart tv enige problemen vertoont. De tv reageerde slecht op afstandsbediening, en regelmatig moet de tv opnieuw de zender zoeken. Na melding is door Teun zeer snel een nieuwe afstandsbediening opgestuurd. Prima! Echter problemen niet opgelost. In september bij een winkel van Teun de tv gebracht. Deze zouden de problemen bekijken. Na ca 4 weken kreeg ik de tv thuisbezorgd zonder enige commentaar. Problemen niet opgelost. Ik weet de problemen doen zich niet altijd voor, dat maakt het niet makkelijker, maar Teun moet mij dan maar geloven dat het apparaat niet goed is, maar dat is tot heden niet gebeurd.

Prima afgehandeld

Primaafgehandeld

De brandblusser die we bij Teun bestelden waren een stuk voordeliger en de bestelling en de levering verliep heel vlot.

prima website en levering

Duidelijk en snel

Tevreden

Vlotte levering, goed op de hoogte gehouden.

Aanbevelingswaardig

Goede en snelle levering van bestelling.

Prima.

Voldeed aan alle verwachting

Voldeed aan alle verwachting

wilde meer bestellen

bestelde clips om grondzeil vast te zetten. het lukte niet om twee pakjes te bestellen.

goed en snel

De nieuwe accu voor onze mover werd keurig snel geleverd.

prima snelle en betrouwbare levering, alles compleet

website is helder en je komt snel ter zake. ook bij afrekenen. levering vervolgens heel helder, snel en prettig.

Betrouwbare en vlotte levering

Een prima website en concurrerende prijzen zijn gekoppeld aan een vlotte levering. Ik zal hier zeker vaker bestellen

betrouwbaar-efficient-snel-netjes

zie hierboven

Werkelijk nog nooit zo´n goede service meegemaakt!!

Op aanraden van een Kampeer site een Habo Sorrento Fietshoes besteld voor gebruik achter op de auto. Verkeerd advies bleek want deze hoes bleek uitsluitend geschikt voor gebruik achter op een Camper of Caravan. De hoes was door het verkeerde gebruik totaal gescheurd. Ondanks dat dit verkeerde advies van een ander bedrijf was heeft TEUN de hoes uit coulance toch volledig aan ons vergoed en dat verdient een dikke pluim. Wij zullen in de toekomst hierdoor zeker bij dit bedrijf terugkomen. Petje af voor deze SUPERSERVICE!!

Alles op tijd

Geweldige spullen

Goede snelle dienstverlening

Goede ervaring met bestelling bij teun.Doorlooptijd kan m.i iets sneller.

Heel goed.

Jaren geleden bij de Vossenhoek hetzelfde kacheltje gekocht. Het werkt op de camping alsmede thuis perfect. Nu voor twee kennissen er ook een gekocht.

Je krijgt wat je verwacht

Levering volgens afspraak, product voldoet aan verwachting. Geen verspilling bij verpakking.

Snel geleverd en een goede prijs en voor herhaalbaar om toestellen

Niets aan wijzigen.

Snelle en accurate levering

Accurate en snelle levering perfect.

Kwaliteit goed, bezorging minder

De kwaliteit en snelheid is uitstekend, jammer dat de twee bestelde stoelen niet tegelijkertijd bezorgd werden maar op twee achtereenvolgende dagen.

Ging heel snel allemaal..perfect!!

We hadden een campingtafel besteld, volgende dag in huis..inladen en wegwezen!

Alles verliep goed en vlot