Topshop, plezier om bij te bestellen.

Grote voorraad en volop keuze, regelmatig nieuwe spullen. Steeds correcte levertijden.

vewoon goed

goede ervaring, mooie duidelijke webshop, helaas bestelde ik een verkeeede maat jas (eigen schuld) maar dat was geen probleem en met 1 telefoontje was ik al gerust vesteld.

De producten worden goed uitgelegd in de omschrijving.

Snelle levering en goede producten

Bestelling snel geleverd, goede track en trace en product is super!!!

Versturen duurt even.

De 27e bestelling geplaats, de 30e een mailtje dat er iets niet op voorraad was. Aangegeven dat ik het prima vind alles ze er een andere kleur van maken. Tis nu 2 oktober, pakket is nog niet aangemeld bij PostNL. Wellicht hadden ze beter even kunnen wachten met het mailtje om de bestelling te beoordelen. Kan er nu niks zinnigs over zeggen behalve dat ik het best lang vind sturen.

Scherpe prijzen snelle verzending goed contact met klant

Visuitrusting tegen scherpe prijzen. snelle verzending. goed contact met de verkoper. reageert snel.

Vandaag besteld volgende dag in huis .Helemaal top .

Makkelijk besteld en super snel geleverd, aanrader!

Probleemloos bestellen - meteen geleverd

Zie boven

Uistekende service

Zeker de moeite waard

Snelle levering en kwaliteit

Rapide et efficace

Un grand choix, des prix raisonnables et un service rapide

Zeer tevreden, producten snel bezorgd.

Snelle afhandeling en verzending.

Een overzichtelijke website. Gemakkelijk bestellen. Snelle levering.

Bestellen en snel ontvangen

Top producten voor een goeie prijs

Producten en prijs zijn hier geweldig eveneens als de verpakking en de acties die ze hebben. Helaas de laatste keer wel 2 dagen te laat bezorgd met wat ze beloofden daarom helaas niet de 5 sterren.

snelle levering!

snelle levering en goed verpakt!

heel correct

Alles is correct verlopen, transparant, je betaalt natuurlijk ook wel voor die service.

Goede prijs en snelle levering.

Aanrader

Goede webshop met een goed assortiment. Je aankoop is goed verpakt. Hier kun je veilig en tegen een goede prijs de mooiste visspullen kopen. Aanrader!

Snelle levering en duidelijk.

Niks te klagen. Bestel er volgende keer gewoon weer.

Mijn bestelling was er super snel

Snelle verwerking en levering met goede service.

Goed assortiment, duidelijke communicatie en een mooi cadeau bij de bestelling meegeleverd.

Top online shop

Perfect op tijd met de bestelling. Een alternatief gezocht met een artikel dat niet meer binnen was. Direct een e- mail terug gestuurd voor een oplossing.

Heel goed, ook met het shoptegoed en de snelle levering

Industrieweg 38

8061 RB Hasselt

Over Deroofvisser.com

Deroofvisser.com is dé online shop voor elke roofvisser in Nederland en België. Tevens de online shop van onze fysieke winkel Black River Fishing & Boats in Hasselt, Overijssel (NL).