Sneller service. Netjes verpakt

zeer goed

nogmaals de site en behandeling van DeRoofvisser is erg goed

top

goede site en voor mensen die wat willen. en er niet uit komen goede info en uitleg

Perfect !

Veel keus op de website en snelle levering.

Nog niet binnen

Komt nu pas binnen over 3 dagen. :-( op zaterdag besteld en op vrijdag er op pas binnen? het dus op maandag of dinsdag leveren is niet gelukt werd vrijdag avond. maar de spullen zien er keurig uit nu nog uit proberen.

Nog beter? Hoe dan?!? Helemaal perfect!

Prachtige site met ontzettend veel praktische info! Van veel kunstaas staan films zodat je kunt zien wat je koopt en hoe je ermee moet omgaan. Zo zou elk site moeten werken! Vanuit de klant gedacht, gepresenteerd op een goede manier en ook een super klantenservice. Prijzen ook prima, supersnelle levering. Aanrader voor elke roofvisser!

Ruim assortiment en uitstekende service en behandeling.

Deroofvisser.com heeft een zeer uitgebreide keuze aan artikelen en bovendien prima adviezen in de vorm van diverse video's. Bestellen gaat vlot en wordt bovendien snel geleverd. Kortom...een prima zaak!

Goede service, snelle levering

Ben erg goed geholpen, snel reactie op een aanvulling op de bestelling. Zeer fijn zaken mee te doen.

Top bedrijf

De bestelling is in goede staat afgeleverd op het afgesproken tijdstip. Ik raad iedereen dit bedrijf aan. Deroofvisser is TOP

Gewoon goed

Heb wel vaker spullen besteld bij de roofvisser Nooit geen problemen mee gehad en heeft vaak wel het juiste product in huis wat ik nergens anders kan bestellen Kortom , men hoeft geen zorgen te hebben om spullen hier te kopen

Zeer correct

Ik vind het helemaal goed zo als het gaat Ook de e-mails duidelijk

De beste webwinkel voor roofvissers

Maandag een bestelling gedaan bij DeRoofvisser.com en dinsdag had ik mijn bestelling al in huis. Fantastisch! Ruim assortiment speciaal gericht op roofvis. Ook heel veel gehad aan de honderden tips en video's die op de website staan.

Dé webshop voor al je roofvis materialen

Mooie en vrij complete roofvisshop om in rond te struinen, de tips en video's door te nemen en uiteraard bij te bestellen. De website is duidelijk opgezet. Zeer vlotte levering! Wel jammer dat ze niet 'alle merken' merken voeren. Had toch graag mijn geld aan de roofvisser.com uitgegeven voor een Abu Garcia Hornet Stinger Plus Spin 2.74m 8-28 gr. en een Abu Garcia MGXtreme Spinning 20 molen.

Zeer tevreden, prima product

prettige ervaring

prima en zeer snelle levering.

profesioneel

Ruim assortiment op voorraad, objectieve beoordelingen, goede omschrijving van producten met maten , gewichten enz. Snelle levering , kortom een super webshop gerund door gasten die zelf ook veel vissen. Ik ben zeer tevreden en zal voortaan al mijn kunstaas hier kopen.

Ik vind dit een heel goede site

Groetjes jasper

Top! Heel snel geleverd ook.

Goed assortiment! Snel geleverd, goed verpakt en OK prijs!

Super service!!

Heb een aantal dingen besteld en de fout gemaakt door het op een verkeerd huisnummer te laten afleveren. Het pakket is retour gestuurd en na ruim een week eindelijk weer bij hen afgeleverd. In de tussentijd contact gehad en is ondanks mijn fout, geheel kosteloos alles opnieuw verstuurd. Ik kan niets anders zeggen dat kwaliteit, kwantiteit en klantgerichtheid zeer hoog in vaandel staan!!! Een superbedrijf die absoluut niets moeten veranderen aan hen werkwijze. Zonder enige twijfel zal ik hier vaker mijn visspullen bestellen. Ga zo door!!!!

Supersnelle levering :-)

Van zo'n winkel wordt je gewoon blij van zeer goede ervaring tot nu toe:-):-):,-)

Super snelle levering met een overzichtelijke shop

Was verbaasd over de snelle levering. Heb al een paar nare ervaringen gehad met andere online hengelshops maar dit toont aan dat het wél kan, zelfs de dag erna! Fijne shop met veel uitleg en tricks! Ik ben fan.

Gewoon een topzaak!

Bestelling altijd correct en snel, en vaak zit er een extra gratis kunstaasje bij! Je klandizie wordt hier echt gewaardeerd!

Mijn nieuwe favoriete site

Prima en betaalbaar aanbod, leuke tips, goede communicatie en snelle bezorging

Super goede service!

Ik had erg veel shads besteld, per ongeluk zijn de witte shads bij de kleuren in 1 zakje gedaan. Helaas verkleurd naar geel. Ik melde dit en kreeg een snelle reactie dat ik de witte* shads nu weer krijg opgestuurd. Top opgelost! En alles snel ontvangen btw.

Fast and Professional !!

It was a first time in this shop for me and im really so happy the packed was so fast in my home. Also i got some spinner gratis just for shopping. Very Nice shop! Ciao

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Industrieweg 38

8061 RB Hasselt

Over Deroofvisser.com

Deroofvisser.com is dé online shop voor elke roofvisser in Nederland en België. Tevens de online shop van onze fysieke winkel Black River Fishing & Boats in Hasselt, Overijssel (NL).