alles prima in orde

degelijk materiaal

snelle levering en overzichtelijke website

Door de duidelijke website gaat het zoeken makkelijk en is er veel informatie over het product te vinden. Daarnaast is natuurlijk de snelle levering een prettige bijkomstigheid

Snelle levering inclusief verrassing

Een dag na mijn bestelling had ik het pakketje al in huis en in het pakketje trof ik nog een leuke verrassing aan in de vorm van een extra spinner.

Goede service en snelle levering

Snel en netjes verzonden!!!

De eerste keer bij Deroofvisser.com besteld. Bestelde product de volgende dag al in huis! Top service

Perfect.

Zeer tevreden, goede service. Groetjes Davy,

Als een vis in het water met mijn nieuwe lures

Divers aanbod, nuttige informatie en snelle levering!

netjes en op tijd geleverd.

Ruim assortiment aan een correcte prijs!

Gewoon goed.

Bestelling was erg snel binnen. Waren kleine pluggen welke gewoon via de brievenbus konden dus ook niet dat je evt thuis moet blijven voor een pakketje.

Super service

Ben super geholpen, wist niet helemaal wat ik nodig had, heb gebeld en ben super geholpen.

Duidelijke webwinkel met veel keus, goede service en een leuk cadeau gekregen.

Perfecte en correcte levering

Ik heb geen 5 sterren gegeven omdat er anders helemaal geen verbetering meer mogelijk is. En enige uitdaging tot verbetering is nooit verkeerd. Maar eigenlijk moet het gewoon 5 sterren zijn.

Snelle levering.

Goed advies en snelle levering.

Snelle levering goede kwaliteit

Hengel geleverd van goede kwaliteit Levering snel

Geweldige service mogen ontvangen btvangen bij door mij foutief besteld materiaal. Klasse. Jullie hebben er 'n vaste klant bij

Snelle levering jammer van de bezorgkosten

Volgende dag al in huis Keurig verpakt

Fantastische selectie online, en snelle service

Erg Goede selectie. En snelle bezorgingen. Ook de beschrijvingen van de producten, en de bijbehorende videos zijn erg handig. Is er een programma voor terugkerende klanten? Punten sparen voor kortingen en zo?

Mooi assortiment met een snelle levering

Top service met snelle levering waarbij volgen duidelijk was!!!

Goed en snel en erg vriendelijkplus een groot assortiment

Alles wat ik nodig heb als roofvissen kun je hier vinden. Bestellingen en leveringen gaan snel en het personeel staat je vriendelijk te woord als je belt.

De beste producten, snelle levering, mooie video's

Goede webwinkel met voor mij de beste producten. Vooral het kunstaas van Salmo, Mepps, Spro en Savage Gear hebben ze goed op voorraad.

Alles wordt netjes geleverd, en het is van hoge kwaliteit!

Uitstekend assortiment en alles wordt netjes geleverd

super goed

goede kwaliteit super blij mee :)

Geweldige service

Ik ben heel erg tevreden over de geboden service bij een verkeerd besteld product. Ik wordt vaste klant bij jullie. Service en aanbod is geweldig.

Industrieweg 38

8061 RB Hasselt

Over Deroofvisser.com

Deroofvisser.com is dé online shop voor elke roofvisser in Nederland en België. Tevens de online shop van onze fysieke winkel Black River Fishing & Boats in Hasselt, Overijssel (NL).