Pluspunten

Snelle levering, reageren ook direct op mails. Positief!

Pluspunten

ruim aanbod correcte levertijd concurrentiële prijzen

het lukte me niet om op de track & trace knop te klikken op de website. track & trace lukte pas nadat ik een mail had ontvangen dat m'n bestelling vertrokken was. het zou leuk zijn moest je op elk gelijk moment te kunnen checken naar de status van je bestelling => bvb. klanten account laten aanmaken

Pluspunten

Zeer tevreden. Na bestelling wou ik enkele aanpassingen doen aan de bestelling deze werden dadelijk uitgevoerd. Topproducten en snelle levering.

Pluspunten

VRIENDELIJK EN SNELLE VERZENDING

MEER PRODUKTEN

Pluspunten

snelle positieve respons. deskundig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel aanbod, genoeg keuzes in artikelen. Ook goede en gedetaileerde uitleg over diverse artikelen zoals bij het kunstaas hoe de uitwerking is en hoe te gebruiken.

Weinig tot geen uitdagende aanbiedingen. Ik vind op andere vissites veel scherpere aanbiedingen voor de zelfde artikelen. Kortom jullie zij gemiddeld voor meerdere artikelen aan de dure kant en dan heb ik het over artikelen die je vaker koopt en vervangt zoals vishaken , lood, kunstaas etc. Mischien komt dit omdat jullie meer werk besteden aan uitleg en gedetailleerde informatie op de site en mischien ook bij uw verkooppunten en dat kost natuurlijk geld dat terugverdiend moet worden, in die zin begrijp ik ook nog wel de hogere prijzen.

Pluspunten

Alles perfekt!

Pluspunten

Nette levering en op tijd. Ruim assortiment. Zeer nette site waar ook veel extra info is te vinden.

Pluspunten

Snel en volgens afspraak

Pluspunten

VRIENDELIJKE EN SOUPELE OPVANG KLANTEN. UITERMATE SNELLE VERZENDING (OOK MET MEDEWERKING VAN POST NL)

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website waarbij gewicht vh kunstaas vermeldt wordt.

Goed produkt

Pluspunten

Perfecte levering en dito producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gewoon zo blijven door gaan .

Misschien korting geven als je meer besteld .

Pluspunten

Erg tevreden over de levering en kwaliteit van de producten. En een goede, overzichtelijke webshop

Pluspunten

Altijd snel met reageren, snel verzonden. Laatst had ik een speciaal verzoek, dit was geen probleem en werd netjes geregeld. Echt een aanrader.

Pluspunten

Snelle levering. Spullen zaten netjes verpakt. Op de website staan leuke tips.

Pluspunten

snel en goed. Een keer niet de juiste kleur geleverd, maar naar volle tevredenheid hersteld. Duidelijke communicatie, beveel Deroofvisser.com van harte aan.

Industrieweg 38

8061 RB Hasselt

Over Deroofvisser.com

Deroofvisser.com is dé online shop voor elke roofvisser in Nederland en België. Tevens de online shop van onze fysieke winkel Black River Fishing & Boats in Hasselt, Overijssel (NL).