Goede service en snelle levering

Ik had iets besteld aan kunstaas maar helaas greep men mis, meteen werd ik gebeld met een oplossing...dit noem ik goede service ...top

Erg blij

Blackbay, een product waar ik lang op heb gewacht, Bedankt Deroofvisser

Problemen bij het retourneren van een deel van de ontvangen producten

Bij het retourneren van producten moet je een site invullen, na het invullen krijg je de melding dat je een mail ontvangt met de retour instructies, helaas heb ik dit een aantal maal ingevuld maar ontvang geen mail met de instructies!!!

Snel geleverd en producten zoals verwacht top kwaliteit

Goed snel en vriendelijk

Goeie prijzen, snelle bezorging. probleempje met de bestelling werd snel en goed opgelost, Telefonisch contact was vriendelijk.

Snelle en goede levering.

Uitgebreide collectie,

Super, vertrouwde afhandeling van bestelling

Nadat duidelijk werd dat 1 onderdeel niet leverbaar was, keurig berichtje met verschillende opties, na keuze gemaakt te hebben snelle afhandeling, ik bestel zeker weer.

Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Top bedrijf

Supersnel!

Koop je roofvisspullen hier!

Snel

Alles netjes en snel geregeld.

Top webshop

Al 2 maal op besteld. Altijd mooi op tijd geleverd en zeer goed!!! Mvg

Goede prijzen en snel bezorgd

Alles is top. Hier kan je snel en veilig bestellen

Top snel bezorgd en mooie aasjes

Mooie aasjes, super snel bezorgd en goeie kwaliteit.

Veel aanbod voor een goede prijs

Veel gevonden wat ik zocht, helaas net niet altijd de juiste artikelen bij elkaar dat vond ik wel jammer.

Top bedrijf, goede spullen en snelle levering

Overzichtelijke website en snelle Levering

Mooie en overzichtelijke website, genoeg keus voor iedereen , snelle levering

Prima, de bestelling was niet helemaal goed gegaan maar snel opgelost.

Ruim assortiment.

Klantvriendelijkheid ten top

1 artikel kon helaas niet geleverd worden, er werd gelijk contact gezocht, excuses gemaakt en een passend voorstel gedaan om het op te lossen.

Goed, komt belofte na!

regenjas plus broek

goede bezorging draagt fijn kwaliteit goed waterdicht broek helaas al ingescheurd

Uitstekende service en super snelle levering

Twee bestelling gedaan, super snel geleverd. Een product verkeerd besteld, contact opgenomen en snel geregeld om de bestelling te wijzigen en het verschil bij te betalen. Uitstekend!

Snelle levering, netjes verpakt met extraatje.

Snelle levering, netjes verpakt met extraatje.

Gewoon super

Duidelijke en makkelijke site Geeft goed aan wat er wel is en wat niet Ik kom hier vaker terug

Gewoon prima !

Mooie aanbieding en netjes snel geleverd. Prika ! Aanrader dus.

Ik kan niet anders dan 5 sterren geven, omdat ik niets kan bedenken wat niet helemaal goed is. Gewoo

Gewoon helemaal goed.

Industrieweg 38

8061 RB Hasselt

Over Deroofvisser.com

Deroofvisser.com is dé online shop voor elke roofvisser in Nederland en België. Tevens de online shop van onze fysieke winkel Black River Fishing & Boats in Hasselt, Overijssel (NL).