De site voor roofvissers

Gewoon alle info vind je weer,de max

Snel en kwaliteit

Altijd snel en goede kwaliteit spullen

Snel geregeld

Snel geregeld alleen stond op cadeau roach maar niet gevonden !

top

snelle levering top

Toppy

Toppy

Goed assortiment en snelle levering

Bij veel sites waren de spullen die ik zocht uitverkocht maar jullie hadden het wel! Helemaal top! Snel ontvangen zodat ik weer snel naar de waterkant kon!

Netjes op tijd

Vond allen raar op de bon staat 1 Black Bayer purle gratis op geleverde bon en heb online alles voldaan wel tegoed bon gekregen maar aleen in de zaak in te wisselen zo heb ik online kopen geen enkel voordeel beetje jamer wel netjes op tijd geleverd ondanks alles ik ben er blij mee en zal vast meer bestellenn

Redelijk

Alleen website gaf eerst aan voor 51 euro besteld na af rekening was het ineens 49 euro dus krijg je verzendkosten

Alles correct afgehandeld

Goed correct verlopen,dank U

Snelle en goede communicatie

We hadden vragen over de bestelling. Deze werden goed en snel op gelost

Geweldige selectie, snelle levering

De roofvisser heeft een mooie selectie , precies vaak wat we zoeken. Levering is snel en altijd direct.

Levering zoals afgesproken en als beschreven.

Zeer correcte service

Zeer correcte service en eerlijke prijzen

Goed product, snel geleverd

Super geregeld!

Mijn ervaring met De Roofvisser is super, bestellingen kloppen en het personeel in de winkel is top! Aardig en helpen je graag met alles! Kom er graag weer en bestel er weer snel.

Leuke gasten altijd in voor een praatje en prima uitleg

Zeer klantvriendelijk

Alles goed geregeld

Alles perfect in orde

Alles snel geleverd!

Alles snel geleverd

zeer snelle verzending

goede webshop met concurrerende prijzen snelle verzending kortom een aanrader

Zeer goed. Snelle levering.

De bestelling voldoet aan de verwachting. Verder sel geleverd, en zelfs nog een presentje erbij.

Toppie. Snelle levering. Mooie producten

Gewoon zo doorgaan mark. Top winkel

Super snelle en correcte levering

Aantal spullen besteld en een dag later had ik het in huis. Prijs/kwaliteit goed!

Snel besteld en snel geleverd.

Het assortiment is zeer groot. De bestelling verliep vlot en de volgende dag al geleverd hier ga ik meer bestellen.

Szybką,bezproblemową wysyłka.

• Poleciłbyś nas? Tak

Industrieweg 38

8061 RB Hasselt

Over Deroofvisser.com

Deroofvisser.com is dé online shop voor elke roofvisser in Nederland en België. Tevens de online shop van onze fysieke winkel Black River Fishing & Boats in Hasselt, Overijssel (NL).