snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product, verpakking wel abnormaal groot tov het product.

Goede producten, snelle levering, betrouwbaar

Alles was snel geleverd, goede kwaliteit/prijsverhouding. Betrouwbaar adres.

In één woord... Prima!

Ruime keus en snelle bezorging.

Prima winkel

Site geeft voorraad niet goed weer en haperd als je door de tabbladen scrolt op telefoon. Verder netjes opgelost, snelle levering. Gr!

Heel snelle levering

Meer dan tevreden.

Goede service. Snelle verzending.

Goed product en snelle levering

Zeer tevreden klant

Recent een hengel en molen gekocht, zeer tevreden over de leveringstijd en hoe het verpakt was. Tevens een klein presentje erbij gekregen. Kortom top!

Alles werdt op tijd en netjes bezorgd . Goed verpakt .

Wel tevreden

Had het geluk omdat ik het laatste item besteld had,misschien voorraad een beetje sneller aanvullen.(is maar een detail).Verder geen opmerkingen,zou zeggen goed bezig,

Netjes geholpen

Netjes geholpen

Snelle levering, goede service

Prima webshop. Had een verkeerd artikel gekregen maar dat was telefonisch snel geregeld. Is dezelfde dag nog op de bus gegaan.

Top alles goed ingepakt en snelle levering

Product wijkt niet af van de foto en je kan je bestelling volgen via track en trace

Zeer vlotte levering

Alles prima!

NVT

Snelle leveringstijd

Na bestellen binnen 24 uur gekeverd

Super geholpen en snel verstuurd !!

snelle service, ik raad deze winkel aan

Ruime, mooie keuze. Snelle levering

Het is een fijne website: keuzes zijn duidelijk, ook leuke advies pagina's. Ruime selectie, en er wordt prompt geleverd. Ik kom er terug.

Aanbod goed, maar website ontzettend traag en met bugs.

Aanbod is goed hier geen klachten over. De website heeft veel bugs. Ik gebruikte de nieuwste versie van Google Chrome. Tijdens het scrollen verspringt de site heel onregelmatig en irritant. Ook was het gebruik van filters heel traag. Verder is het laden van pagina’s zeer traag, ik had geen andere website die ook traag was dus het lag niet aan mijn internet. Hopelijk ku

Uitstekende webshop

Mijn eerste bestelling vond ik erg prettig mede doordat je gelijk kan zien of een artikel op voorraad is en hoeveel er van zijn.

Gewoon top!!!!

Veel op voorraad, en zeer snelle levering. Gewoon helemaal top!!!!

Had verkeerde crimps gekregen Werden meteen 2 pakjes nieuwe opgestuurd op hun kosten Vandaag ontvangen helemaal super

Gewoon een top winkel.

Kom er met regelmaat. Super vriendelijk, lekkere koffie goede winkel met een groot assortiment aan roofvis en andere visspullen

Industrieweg 38

8061 RB Hasselt

Over Deroofvisser.com

Deroofvisser.com is dé online shop voor elke roofvisser in Nederland en België. Tevens de online shop van onze fysieke winkel Black River Fishing & Boats in Hasselt, Overijssel (NL).