Mooi produkt

Makkelijk te bewerken en ziet er goed uit. Personal touch met leuk briefje! Project geslaagd

Makkelijk & duidelijk

Makkelijk en duidelijk Ziet meteen gelijk wat de KW prijs is Of er plaats is Werk vriendelijk

snelle levering, fijn product

Fijne interface om meerdere apparaten aan mijn sonos playbase te koppelen. Wel is de plaatsing van de IR sensor op het kastje wat ongelukkig. Kan dat niet op een zijkant waar geen kabels worden aangesloten? Dat is m.i. praktischer om te positioneren en visueel wat mooier.

Degelijke kwaliteit en goede service

Zeer goede kwaliteit beugels en de service is goed! Bij vragen kun je makkelijk terecht.

waar voor je geld

Makkelijk bestellen en snelle levering. Uitermate goed verpakt zodat het product niet kan beschadigen. Ik kan deze onderneming van harte aanbevelen. Ze weten wat de klant wil.

No delivery

I am being asked for a review for a product not yet delivered

Super product

Mooi door zijn eenvoud. Zeer makkelijke montage. Had eerst de Spectrum stands, maar de Flexson premium is klasse apart.

Kwalitatief goede muurbeugel

Mooi ontworpen & stevige muurbeugel. Ik heb een witte Sonos One, in de badkamer, hoog aan de muur, op de kop opgehangen. Zo blijven de toetsen bereikbaar en zichtbaar. Mooi ook dat de onderkant speaker (wat dan bovenkant wordt) afgewerkt is met een afdekkap. Leuk detail van het merkje Sonos: als ie op de kop hangt staat er nog steeds Sonos. Wat prijs betreft ook prima, scheelt de helft met de originele Sonos muurbeugel en persoonlijk vind ik de Flexson beugel ook nog eens mooier. Aanrader ! Blijf me trouwens verbazen dat uit zo'n klein speakertje zo'n mooi geluid komt (zelf in een badkamer, waar nou niet bepaald de akoestiek optimaal is)

Service zoals het heurt.

Snelle levering, prima producten en erg goede service.

Product voldeed precies aan mijn verwachting. Goed verpakt en netjes op tijd geleverd..

Goed product en goede levering.

Ik ben niet gek op de DPD als pakketdienst maar nu ging het redelijk goed.

Vlotte correcte levering

Verkeerde stekker bij de mooie stands geleverd. Na melding lag de juiste binnen 1 dag al op de mat. Topservice en zeer tevreden over de geleverde producten .

Mooi product met geweldige service

Alles vlot geleverd, 1 verkeerde stekker geleverd maar deze was naar melding zonder enig commentaar nageleverd. Super tevreden over de stands

Mooi product met geweldige service.

Alles keurig en spoedig geleverd. Er zat 1 verkeerde stekker bij geleverd en deze is na mijn melding direct opgestuurd zonder enig commentaar. Kortom een zeer tevreden klant. De Sonos 5 stands zien er daarbij ook super uit een heel mooi product.

Bizar snel geleverd!

Binnen een uur na bestellen kreeg ik van DHL al bericht dat er een pakket aangemeld was. Volgende dag keurig verpakt in huis. Bureaustandaard voor de Sonos One is een mooie aanwinst in huis.

Bizar snel geleverd!

Geweldige producten

Zeer goede kwaliteit

Prima product, alleen levering duurde wat langer

Mooie design kapstok alleen liet de levering iets langer op zich wachten.

Prima leverancier met mooie aanbieding

Kostverlorenweg 10

3762 EM Soest