Overtreft mijn verwachtingen

De steunen voor mijn Sonos One en Five zijn van uitmuntende kwaliteit. Een ‘must have’ wat mij betreft.

Snelle levering, mooi product

Beschrijving en foto's op website komen overeen met het product, en de kwaliteit van de verpakking en afwerking is goed. Mijn Sonos five staat perfect in de standaard. Het enige dat ontbreekt is een klein rubberen dopje van de voet, waar ik nog in afwachting van een reactie ben. Dat duurt iets langer dan ik graag had gezien.

Mooi afgewerkte steunen voor de Sonos ONE SL

Mooie afgewerkte steunen. Zit technisch goed in elkaar. Makkelijk en snel op te hangen. Al mijn Sonos speakers hangen aan Flexson steunen. Deze voor de One-SL zijn wel de mooiste, de onderkant is heel fraai afgewerkt waardoor je geen kabeltje/schroefje ziet. Enige nadeel is dat je ze voorzichtig moet ophangen, de onderkant is wel gevoelig voor vegen en krassen.

Top snelle levering

Super snelle service

Probleem niet opgelost

Ik heb al 3 maal contact opgenomen zonder enige reactie.

Snelle en adequate service

Was iets verkeerd gegaan in de bestelling maar niet getreurd, Flexon regelt het snel en adequaat. Handige producten en goede service, een aanrader dus

Levering volgens plan

Prima levering

Supers

Goed te bestellen en volgende dag binnen gekomen. En op Facebook op vragen gelijk antwoord. Nu wachten op de nieuwe box standaards voor de Five in het zwart en dan zijn we compleet. Groeten Wiep Torenvliet Yamaha Center Amsterdam

Verkeerd product geleverd

Snelheid van leveren is prima, maar ik heb volgens mij niet gekregen van wat ik besteld heb. Standaards zijn niet verstelbaar. Ik werd snel gebeld en het probleem werd snel opgelost.

Super snelle en goede service.

De voetjes( steunen) voor mijn Sonos one boxen had ik snel in huis. En zien er goed uit. Het maakt het helemaal af.

Geen enkel probleem met bestelling of levering. Uitstekend dus!

Geen enkel probleem met bestelling of levering. Uitstekend dus!

Retour is drama

Order en pakket netjes ontvangen volgens verwachting. Om terug te sturen wordt het in eens erg lastig, geen retourlabel in de doos, aanmelden op de website lukt niet en na 2 emails nog steeds geen reactie... Gelukkig achterafbetaaloptie gekozen, dus we wachten af of er nog een reactie komt. Jammer.

12 uur na bestellen al geleverd.

Snelle levering. Op vrijdagmiddag besteld en zaterdag al geleverd. Top.

na aanvankelijk teleur gesteld te zijn in het ontbreken van materiaal in mijn bestelling. Heeft de helpdesk dit goed op gepakt en de volgende dag lagen de spullen netjes in mijn brievenbus.

Top service!

Standaard voor een Play 5 besteld met een kabel die te kort bleek. Kosteloos een lange kabel toegestuurd gekregen die een dag later bezorgd werd. Nogmaals dank!

Veel kansen nodig.

Ik had een set in hoogte verstelbare luidsprekersteunen besteld. De eerste set paste niet goed in elkaar en was beschadigd. Via de klantenservice een nieuwe set toegestuurd gekregen. Deze paste wel maar was nog meer beschadigd. Nog een keer gebeld en gemaild. Uiteindelijk een derde set ontvangen die wel goed is. Uiteindelijk dus wel goed opgelost.

Nette website en snelle levering.

Nette website en snelle levering.

Sticker set voor de bas speaker van zwart naar wit erg mooi en makkelijk.

Snelle levering en top service

Klein manco aan mijn vloerstandaard (schroefdraad ontbrak op 1 punt). Zelfde dag omgewisseld.

Prima kabel

Prima kabel

Top!!!

Wij zijn zeer tevreden met deze Sonybar Ray bij jullie. Ook qua prijs zijn wij tevreden. Goeie website, product snel te vinden, snelle bezorging en verzorging van het pakket. Gr Trees

Alles perfect geleverd

Op tijd bezorgd alleen geen melding wanneer

Snelle levering, prima service

Heel goed!

Ik stuurde een berichtje en werd de volgende dag direct terug gebeld. Ik besprak mijn “probleem” dat de nieuwe sonos one niet op de eerder gekochte statieven paste. Wij vonden samen een oplossing en binnen 24 uur werden er 2 nieuwe voetjes opgestuurd tegen een redelijke prijs. Conclusie, een heel snel en accuraat bedrijf die mee wil denken en dat ook doet.

Levering speakers en dock

Vriendelijk telefonisch geholpen en de dag erop werd het pakket al geleverd. Het dock was helaas verbogen aan de zijkanten. Telefonisch contact opgenomen en een dag later had al een nieuwe dock inclusief een retourlabel voor het dock met de verbogen zijkanten. Topservice.

Kostverlorenweg 10

3762 EM Soest