Een mooie beugel voor de Sonos one speaker geeft net wat extra dimensie . Snel geleverd een zeer goede prijs

Matig

Ik heb mijn bestelling de andere dag ontvangen, echter van 1 standaard ontbraken de schroeven,na 2 mailtjes de derde dag gebeld en toen zijn de ontberekende onderdelen met de post verstuurd, helaas zit daar een weekend tussen dus uiteindelijk dien ik 5 dagen te wachten voor alles compleet is, Het is niet Ok dat er niet op de mail gereageerd wordt.

Mooi en past perfect

een foutje kan, maar ik verwacht reactie / service op mijn vraag

ik heb 2 standaarden voor een Sonos besteld, er is er 1 geleverd. dat kan gebeuren, maar op mijn vraag of dit bewust is en of er nog een nalevering komt blijft de reactie uit. ondertussen krijg ik voor de tweede keer een verzoek om te beoordelen...prima hoor, maar wat verwacht men voor beoordeling als de service niets voorstelt?

Goede info en snelle levering

Binnen 24 uur in huis

Super fijne service van de klantenservice

Twee sonos beugels gekocht via de website. Gebeld omdat ik net na 16:00 had besteld maar wel graag de volgende dag wilde hebben. Dit werd geregeld en daarnaast kreeg ik ook nog de tip om de bestelling iets aan te passen en daar ook super blij mee qua resultaat.

Goed en snel

Een mooie en functionele muurbeugel voor mijn Sonos Play 1

goedekope producten en snelle levering

in de verkoophoek de standaarden kunnen vinden voor mijn oude sonos speakers. deze staan er weer mooi bij. bestelling ging eenvoudig en de levering was normaasl, binnen 3 dagen. gewoon goed dus.

Prima stands

Ziet er mooi afgewerkt uit en het geluid komt beter tot zijn recht!

Snelle en correcte levering

Het product voldoet aan de verwachtingen. De levering was snel en goed te volgen.

GEWELDIG!!

Helemaal top, geen moment spijt!!

Echt een top bedrijf

Ik had er muurbeugels besteld voor mijn Sonos play 1 voor 15.00 uur zodat ze een dag er na geleverd zouden worden. Helaas kreeg ik om half 6 een telefoontje dat ze niet voorradig waren maar ik had ze nodig die dag. Ze hebben mij toen aangeboden een andere set op te sturen maar deze waren €25 duurder maar omdat het een fout was in hun systeem kreeg ik ze voor de zelfde prijs en ze zijn ook nog op die dag geleverd. TOP. Bij deze nogmaals bedankt Flexson.

precies wat je nodig hebt + meer.....

Omdat het bedrijf in mijn omgeving is ben ik heen gegaan en was blij verrast dat de eigenaar mij in de showroom alle mogelijkheden toonde en liet horen over Sonos. Hij maakt er extra enthousiast over de vele mogelijkheden van de van Sonos-producten.Hier kun je spreken van "ouderwetse service" in een modern jasje.

Mooi product snelle levering

De tafelstandaard is mooi en eenvoudig product en samen met de 35cm snoer wad de levering super snel binnen.

Pracht bedrijf met goede service

Voor het eerst iets besteld bij Flexson. Zeer tevreden. Goed verzorgde website, snelle levering in een degelijke verpakking. Scherpe prijsstelling (De standaards die ik voor de Sonos Play 1 had gekocht waren écht de goedkoopste bij hun). Kortom: Een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Prima, snel geleverd en goede communicatie

Duidelijke instructie bij de geleverde TV-Sonos beam stand. Goed verpakt om beschadigingen te voorkomen.

Hoge kwaliteit, snel geleverd en prima communicatie

Nadat ik per mail geïnformeerd had over de de beschikbaarheid van de Play:3 Premium vloerstandaarden, werd aangegeven dat ze er over een week weer zouden zijn. Een week later volgde een mededeling dat ze weer besteld konden worden. Binnen enkele dagen had ik ze in huis. Zeer goed verpakt. Vloerstandaarden zijn prachtig van design en hoge kwaliteit. Alles past perfect. Bij de stands zaten bovendien nog een paar bevestigingsclips voor een Play:3 muurbeugel waarnaar ik ook had gevraagd. Super. Ik ben buitengewoon tevreden. En nee, ik heb geen banden met Flexson.

Prima.

Even kijken hoe ik t in elkaar moest zetten maar Was redelijk simpel. Werkt prima!

Supersnel en makkelijk besteld !

Super snel in huis en dat is wat je wilt.

Goed functionerende website. Na bestelling vlotte levering. Echter voldeed niet helemaal aan de verwachting. Omruilen zonder enig probleem. Daarbij uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Kortom een aanrader.

Stijvol, praktisch en stabiel

Ik monteerde de standaard voor een horizontale plaatsing van de SONOS Five. Dit ging vlot en past heel goed bij de SONOS Five. Het geheel is hoog genoeg voor een mooie verspreiding van de klank en is stabiel met de basis die het nodige gewicht heeft en toch niet te groot is. Ik ben erg tevreden over de vlotte levering en de stijlvolle standaard.

Super goede service

Ik had een verkeerde voedingskabel besteld omdat het puzzelen was welke ik moest hebben. Flexson dacht met mij mee en stuurde kosteloos de juiste kabel op.

Alles top

Snel geleverd, goede kwaliteit

Erg goed

Erg goed geholpen. Meegedacht voor goede oplossing

Kostverlorenweg 10

3762 EM Soest