Heel stressvol
Ik kreeg in de namiddag een mail waarin werd aangekondigd dat de stenen de dag erna tussen 8 en 21 uur bezorgd zouden worden. Terwijl, toen ik bestelde, was gezegd dat de levering op mijn vrije dag zou plaatsvinden (twee dagen later) Geen mogelijkheid om contact te krijgen met het bedrijf. De dag erna begon mijn shift op het werk om 8 uur, om 8.15 kreeg ik telefoontje van boze bezorger dat ie mijn straat niet in kon en dat ik de plicht heb om dat te melden, dat stond in de kleine lettertjes, en dat ie nu zou wegrijden met mijn stenen. (dus dag bezorgkosten van 150 euro) Uiteindelijk heeft hij dat niet gedaan en heeft hij de stenen op de hoek van die straat achtergelaten, waardoor ik in de avond met een kruiwagen van de buren heen en weer moest. En nog even belangrijk: Hij kon WEL de straat in, maar was van de verkeerde kant komen aanrijden. Hij had via de hoofdweg moeten komen, zoals ALLE ANDERE vrachtwagens die dingen komen bezorgen in onze straat. We zijn nu een paar dagen verder en ik heb nog steeds geen reactie op mijn mail gekregen. Dus in meerdere opzichten niet ok.