Goede service prima prijs kwaliteit verhouding.

Zeer goed geholpen en goed advies gehad, denken goed met je mee.

Levering was wat onduidelijk, wel goede service!

Leveringsdatum was lang onduidelijk. Alleen de leveringsweek was bekend tot een dag van te voren. Bij aankomst zijn er aan aantal opsluitbanden gebroken. Deze zijn direct zonder discussie vergoed door 123sierbestrating.

Alles volgens afspraak

Exact geleverd op afgesproken datum

Betrouwbaar en familiair

Een familiebedrijf. We voelden ons het eerste moment thuis. De contacten waren ontspannen en niet opdringerig. De levering was op tijd en goed. Prijs kwaliteit was prima. We zouden zo weer hier kopen.

Zeer fijne communicatie

Zeer fijne mensen en goede communicatieve vaardigheden. Ben er zeer tevreden mee, bedankt!

Te laat geleverd.

Bestelling is later geleverd dan beloofd. Hierdoor kwam ik in de knel met de planning.

prima produkt en goede aflevering

Binnen de aangegeven levertijd geleverd door een meewerkende chauffeur die de klinkers en bandjes netjes op de aangewezen plaat heeft neergezet. Prima produkt en levering!

Ruime keus,gooed advies,vriendelijk

Goede advisering, deskundig,ruime keus. Levering bij ons door fabrikant (excluton) en het is verstandig een ruime marge te nemen. Excluton hield zich niet aan de toegezegd levering!

Zowel ervaring in de showroom als de bezorging van Kijlstra was goed. Bestrating is goed, totaal geen breuken. Zelfde als levertijd en prijs. Het enige verbeterpunt is wat ik als klant prettig zou vinden is om een lever'dag' af te spreken ipv week. Je krijgt overigens wel netjes een dag van tevoren een mail.

Beter dan Hornbach!

Goede service & prijs die beter zijn dan de Hornbach. Volgende x een prijsje/korting hangen aan het invullen van een review ;-)

De service is goed en afhandelingen zijn super na de bestelling

Helemaal top!

Vriendelijke en uitstekende service, en levering precies zoals gepland. En fijn, de updates gedurende het proces! Prijs erg aantrekkelijk.

Groot aanbod en goede communicatie

Wij hebben meerdere bestelling geplaatst bij 123Sierbestrating en zijn over alle leveringen tevreden. De communicatie is vlot en professioneel en de leveringen conform afspraak.

Super service

Makkelijke overduidelijke site, makkelijk berekenen Makkelijk bestellen Makkelijk betalen Makkelijk afspraak maken Makkelijk neergezet bij leveren

Toppie

Goede service snelle levering en goed van te voren inzicht welke plek hij het moest neer zetten grote of kleine wagen. Zeker aan te bevelen

Top bedrijf!

Goede en professionele afhandeling!

Prima geregeld

Goed alles geregeld

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Steengoed!

Onze bestelling is vlot en keurig afgehandeld. Met een mooie korting op onze stapelblokken hebben we een eerste stap in de opbouw van onze nieuwe tuin kunnen zetten. Dit jaar volgt fase twee van onze tuinverbouwing en zullen we ook de rest van onze nieuwe bestrating gaan bestellen bij 123sierbetrating.nl

Zeer tevreden over de levering

Werd netjes door de chauffeur gebeld , vlak voor de levering om nogmaals af te stemmen waar de bestelling geplaatst kon worden. Al met al snelle levering en netjes afgehandeld. Zeker aanrader om hier je bestrating te bestellen.

Mooie klinker voor weinig geld!!

Mooie oprit bestraat met waalformaat zomerbont voor deze prijs krijg je ze nergens goedkoper.Kwaliteit spul en een goeien klantenservice!!

Door mijn fout heb ik bestelling geplaatst voor paar maanden later in plaats van over een week. Contact gehad met klantenservice en bestelling werd 2 dagen later bezorgd. Tegels zijn van goeie kwaliteit en prijs is goed.

Snelle reactie op de bestelling

s,maandag besteld en werd woensdag al geleverd dat was erg snel en het zijn erg mooie tegels

Stenen prima, maar zonder pallet leveren is hellemaal KUT

Zij lossen dus de stenen zonder pallet, ik had de stenen op een andere locatie nodig, toen ik ze belde zeiden ze dat ik maar een loonwerker in de buurt moest bellen die de stenen op een pallet kon zetten met een knijper. Koste mij 100,- extra en een hoop gezeik. De volgende dag zag ik toevallig een andere leverancier excact de zelfde stenen gewoon met pallet leveren. Dus voor mij 123nooit meer

De derde keer dat ik materiaal bestel en altijd super op tijd en juist geleverd

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude